Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 470 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 684027
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η ρήση "δεν ξέρεις τι έχανες τόσο καιρό" ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μου που αν και παλιός στο κουρμπέτι, για πρώτη μου φορά αποφάσισα και πήγα σε μασατζίδικο (κυρίως για ανάγκη σωματικής χαλάρωσης και δευτερευόντως εκτόνωσης). Και, όπως αντιλαμβάνεστε, για να γράφω τώρα αυτά τα λόγια, έκανα τη σωστή επιλογή.Μεγάλο χαμόγελο
Το εν λόγω, λοιπόν, κέντρο μασάζ και λοιπών σεξουπηρεσιών πληροί τις προδιαγραφές ενός πλήρως ανταγωνιστικού χώρου μασάζ (με τον εξοπλισμό του, την αισθητική του, την ατμόσφαιρα που αναδίδει κ.λπ.) με αυτά της υπόλοιπης αγοράς που προσφέρουν αποκλειστικά μασάζ. Χώροι καθαροί, περιποιημένοι, ανεξάρτητοι μεταξύ τους και το κυριότερο πλήρως χαλαρωτικοί από το στρες που μας κυνηγάει!
Οι επιλογές πολλές και αξιόλογες. Εγώ προτίμησα την Αντελίνα όχι μόνο για τις κριτικές που έχω διαβάσει αλλά κυρίως για την εντύπωση που μου έκανε από την πρώτη στιγμή στο σαλονάρισμα.
Όμορφη (οι φωτογραφίες παρεμπιπτόντως την αδικούν!) στο πρόσωπο, νέα, με σώμα σφριγηλό, καλοσχηματισμένο, γυμνασμένο και κυρίως ένα βλέμμα και χαμόγελο γεμάτο υποσχέσεις!Γλώσσα
Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο άρχισαν οι περιπτύξεις, γαλλικά φιλιά βαθιά, παθιασμένα κι ένα στοματικό όλα τα λεφτά! Γύρισμα 69 και εκεί απόλαυσα ένα υπέροχο νινάκι που θα το θυμάμαι μέχρι τη στιγμή που θα την ξαναεπισκεφτώ (κι ελπίζω πολύ σύντομα!). Στάσεις πολλές - χωρίς μη, μα και μου - όμως στο τέλος, η θέα του πίσω συστήματος και τα υπέροχα λικνίσματα της μέσης της όταν γυρίσαμε doggy καθώς και του προσώπου της που γύριζε, με κοίταζε κι έσταζε κάβλα με έκαναν να παραδώσω σύντομα τα όπλα!
Μετά το τέλος της συνουσίας, για τα υπόλοιπα 10 λεπτά που απέμειναν, ξεκίνησε ένα πολύ απολαυστικό μασάζ (κι εδώ θα διαφωνήσω με άλλους συναγωνιστές που λένε ότι δεν το κατέχει) που πραγματικά με χαλάρωσε.
Να σημειώσω ακόμη κάτι πολύ σημαντικό και πρωτόγνωρο για μένα: η σημασία που δίνεται στη διακριτική αποχώρηση από το χώρο που προστατεύει την ιδιωτικότητα του κάθε πελάτη.
Εν κατακλείδι πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ με την ΥΠΕΡΟΧΗ Αντελίνα, η οποία, όπως και το εν λόγω μαγαζί, θα γίνουν στανταράκια μου υπενθυμίζοντάς μου "αυτό που έχανα τόσο καιρό"!
Να περνάτε καλά!Ματάκι
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αντελίνα
Μέλος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
95
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Martino, athinaios44, kwstasxat

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού