Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 77 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 312323
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Για τους πολύ παλιούς του site ο χώρος προκαλεί νοσταλγία και φέρνει δάκρυα στα μάτια. Έχουν περάσει μεγάλα ονόματα όταν δούλευε σαν στούντιο με κορυφαία Ζλάτα ξανθιά,τσέχα -έλεγε- milf γύρω στο 2002-2003. Με την καινούρια πλέον ιδιοκτησία ο χώρος έχει αναβαθμιστεί, βάφτηκε, μπήκαν χαλιά, ντουζ στα δωμάτια και η Άννα (πρώην υπηρεσία από Σαπφούς 101) δεν προλαβαίνει να ανοιγκολείνει τη πόρτα (διακριτική πάντως η είσοδος, ιδανική για παντρεμένους). Σαλονάρισαν: Αλίκη, Χριστίνα και Γιάννα (μελαχροινές πιτσιρικες κάτω από τα τριάντα και οι τρεις, οι δύο πρώτες ελληνίδες, η τρίτη ουκρανέζα αλλά μιλάει ελληνικά). Το αστέρι του μαγαζιού η Βικτώρια (40ρα ψηλή 1.80 κτλ) έχει ρεπό παρ'όλα αυτά η κίνηση δεν έλειπε. Απ'το σαλόνι η Χριστίνα (25 χρονών) με το πονηρό προσωπάκι και τα τετράγωνα σοφιστικέ γυαλιά μου βγαλε κάτι...Πήρα 1 ώρα και το πρώτο μισό μου έκανε προσεχτικό μασάζ που με άφησε ικονοποιημένο (αν και θα μπορούσε να βάλει πιο πολύ δύναμη). Στο δεύτερο μέρος όμως ήταν μια πραγματική αποκάλυψη. Ενώ σε παίρνει ακά πίπα με ήχους ρουφηχτούς σε κοιτά στα μάτια προκλητικά. Την αντάμειψα φυσικά με εκτενές πινέλο και γεύτηκα πολλά ml υγρά.... Γενικά πολύ καλή εμπειρία για το κόστος με μονο μειονέκτημα το location σε υποβαθμισμένη περιοχή (πάρκιν πάντως υπάρχει άνετα).
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2019
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Grothos
Σεβαστός
43
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, Generous3X, kwstasxat και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2019
Τα περί νοσταλγίας των παλιών , δεν ισχύουν . Το 2000 εκεί , όταν ήταν στούντιο ... έπαιζαν τρανσφόρμερς ...
οπότε τα έβλεπες και έφευγες τρέχοντας προς την πατησίων ....
F
fylobios30
17 Σεπτεμβρίου, 2019
Δεν ανέβασα κριτική για Χριστίνα αλλά δεν τρελάθηκα από τις υπηρεσίες της.
01 Νοεμβρίου, 2019
Θα συμφωνήσω με την κριτική, είναι πάρα πολύ φιλότιμη στο δωμάτιο μπορεί να σε διαβάσει και να σου προσφέρει αυτά που θες, στο δεύτερο μέρος καθώς μασάζ δεν έχω δοκιμάσει, τσιμπούκι φοβερό δεν αφήνει σπιθαμή, κοινωνική με διάθεση, από εμφάνιση ζουμερή, το κορίτσι της διπλανής πόρτας με πολύ έκφυλο βλέμμα, θα ξανά τιμηθεί!
01 Νοεμβρίου, 2019
Έμενα πάντως μου άρεσε, είναι φιλότιμη και πολύ καλή στο δεύτερο μέρος καθώς δεν δοκίμασα μασάζ, πολύ καλό βαθύ και υγρό τσιμπούκι, ξέρει να σε διαβάζει και όλα τα άλλα έρχονται, από εμφάνιση είναι ζουμερή, το κορίτσι της διπλανής πόρτας με πολύ έκφυλο βλέμμα θα ξανά τιμηθεί!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4