Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202655
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
οπως εγραψα...να παμε στην ρανια να μας φερει στα ισια μας....

αλλα ελα που πηγα και ημουν φορτομενος απο ολα(και απο ορεξεις και απο χρημα)!!!!!

Στην κουβεντα που ειχα με την ρανια την ωρα του μασαζ μου ειπαι για την βανεσα οτι κανουν καλο duo οτι εχουν καλη χημεια μεταξη τους και λεω...φορτομενος ειμαι απο ολα,κριτικες εχω διαβασει για DUO δεν γαμηετε...ας το κανω....

Λοιπον καυλιαρηδες...απο τα ποιο ωραια πραγματα που μου εχουν συμβη!!!!!!

να σε τριβουν μαζι ρανια και η βανεσα,οι καυλες στον θεο!!!!!

και μετα που γυριζω αρχισανε τα καλα....ποια να πιασεις και ποια να αφησεις!!!!!
ποια να γλυψεις και ποια να μαμησεις....(τελικα τα καταφερα και γινανε και τα δυο χαχαχαχα)το να τις βλεπεις μεταξι τους να πεφτουν και οι δυο πανω σου και να στα ρουφανε ολα!!!!!!

τα δυο τα κοριτσια εχουν μια πολυ καλη χημεια μεταξη τους και αυτο βγαινει σε σενα!!!!!

δεν βιαζονται,ειναι χαλαρες ,ειναι κουκλες,καλα κοριτσια(αυτο εγω το θελω)

ΕΛΛΑΣ ΑΣΙΑ....ΣΥΜΑΧΙΑ!!!!!!!!

ρανια...τελικα τα καταφερες και με ξαναεφερες στα ισια μου!!!!!!!Έρωτας

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2019
Κόστος συνάντησης
140
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βανέσσα
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, mysteryboy, Bossthestar και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2019
Σίγουρα πέρασες πολύ ωραία, αλλά όταν γράφεις κριτική, τη γράφεις και για τους υπολοίπους για να ξέρουν τί κάνουν τα κορίτσια και αν θα τις επιλέξουν οι ίδιοι. Δεν μπορείς να γίνεις λίγο πιο λεπτομερής για τις υπηρεσίες; Το ίδιο ισχύει και για την κριτική που είχες γράψει για τη Ράνια μόνη της...
18 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συντροφε...ποτε δεν γραφω λεπτομεριες για τις συναντησεις μου με τις κοπελες!!!

οτι κανω το κανω για μενα αλλα επιδη εγω περναω καλα λεω και τα καλα για τα κοριτσια....

εγω νομιζο οτι ειναι υπεβολη

θα σου αρεσε δηλαδη να εγραφα ποσο βαθεια πηρε πιπα....πως την γαμουσα..το ενα ποδι κατω και το αλλο στο κρεβατι.....
ΟΧΙ φιλε....αυτα που θελω θα γραψω...για περισοτερα...μια βολτα θα σε πησει!!!!!!
16 Ιουνίου, 2020
Σωστός ο πρόεδρος. Εξάλλου και οι κριτικές είναι για τα πολύ βασικά και γενικά.. όπως νουμερο βυζί η σκληρο/μαλακό κώλο κτλ. Τα υπολοιπα είναι και σχετικά και υποκειμενικά!!! Μιας και κατά την ταπεινή μου άποψη ότι δώσεις από ευγένεια θα πάρεις.. Εμείς τις λέμε πουτάνες αλλα δεν παύοθν να είναι άνθρωποι κατ επέκταση με ψυχολογία!
προφανώς και υπάρχουν οι εξερέσεις του κανόνα.. προσωπικά περνάω πάντα καλά!!! έχω βρει το σωστό κουμπί Γλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3