Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Μασατζίδικα 44774
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περασμα απο την Τατοιου και επισκεψη στο μαγαζι.Στοχος μου η Βανεσσα (στανταρακι) αλλα θα εμπαινε σε ωριαιο προγραμμα.Παρουσα και η Αλινα που εχει τιμηθει στο παρελθον και η Λανα νεα παρουσια στο μαγαζι.Προκειται για milf γυρω στα σαραντα απο Λευκορωσια.Ειναι ψηλη με ξανθο μακρυ μαλλι,γαλανα ματια συμπαθητικο προσωπο,κανονικο σωμα και στηθος.Αποφασισα να δοκιμασω κατι αλλο και προχωρησα με τη Λανα.
Στη συνεδρεια η Λανα ειναι επικοινωνιακη ,μιλα Ελληνικα και προσπαθει να ειναι ευχαριστη με τον πελατη.
Το πρωτο ημιχρονο περναει με το μασαζ που θα το χαρακτηριζα απαλο.Με αργες,ηπιες κινησεις προσπαθει να σε χαλαρωσει προσεχοντας ολα τα σημεια του σωματος.Αφιερωνει χρονο σε αυτο μεχρι να ελθει η πληρης ηρεμια.
Κατοπιν μπαινει στο δευτερο ημιχρονο που κινειται χαλαρους, απαλους ερωτικους ρυθμους,που θα τους χαρακτηριζα gfe.Προκαταρτικα αρκετα,φιλια πεταχτα (οχι γλωσσοφιλα), φιλια στο σωμα, πιπα με διαρκεια, περιποιηση @@@@@ και στο sex αφου σε ρωτησει τις στασεις που επιθυμεις (προτιμηθηκε ιεραποστολικο και πισωκολητοΚατσικογάμης απο εμενα),τις παραγματοποιει με σωστο στησιμο και χωρις βιασυνες.
Στο τελος εμεινε και λιγος χρονος για social.Η Λανα γενικοτερα προσπαθει να ειναι ευχαριστη και να ικανοποιησει τον πελατη.Καπέλο
.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2019
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
25 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
112
Likes:
18.566
Πόντοι:
20.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, steeve, tenten956

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού