Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 475 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 696009
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αντελίνα που είχα περάσει επανειλημμένα έλειπε . Την ήθελα διπλό με Αντριάνα. Τελικά το διπλό συμπλήρωσε καθ΄υπόδειξη της τηλεφωνήτριας που έκλεισα το ραντεβού, η Έλλη.
Αν και αμφέβαλλα για τη χημεία των 2 κορασίδων προχώρησα στο παρασύνθημα.
Η Αντριάννα έχει περιγραφεί από συμπαίκτες πολλές φορές και αν και στερείται του στήθους της Αντελίνας υπερτερεί στην πίσω κίνηση καθότι πιο σφιχτή.
Η Έλλη είναι μία χυμώδης κοπέλλα που την βλέπεις στο δρόμο και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Αν και δηλώνεται ως Ελληνίδα , η Αντριάνα μιλάει πολύ καλύτερα τα Ελληνικά, αν και λίγο με ενδιαφέρει.
Ντουσάκι και αρχίζει το σόου με τις δύο κοπέλες που ξεκινάνε με λεσβιακό. Τι γλωσσόφιλα, τι γλύψιμο η μία στο στήθος της άλλης και εγώ να μπαίνω ανάμεσα όπου προλάβαινα. Ώσπου αρχίζει η μία να γλύφει χαμηλά την άλλη και να βάζουν γλώσσες δάκτυλα... Εκεί πλέον έχασα την μπάλλα. Βοήθαγα και εγώ καταλήγοντας τελικά σε τρενάκι. Γελώντας σταματάνε και με αναλαμβάνουν και οι δύο την περιποίηση όλης - μα όλης - της περιοχής. Ίσα που είπα να βάλουμε προφυλακτικό και να αρχίσω να τις παίρνω . Όταν έπαιρνα πισωκολλητό Αντριάννα, η Έλλη μου φίλαγε τις μπάλλες κάνοντας με να υποφέρω και να προσπαθώ να κρατηθώ για να πάρω και αυτήν. Μόλις που πρόλαβα να την πάρω, η Αντριάννα ασχολήθηκε και εκείνη με την Έλλη και το τέλος ήρθε σύντομα βγάζομτας μου το προφυλακτικό και αναγκάζοντας με να τελειώσω στο στήθος της Ελλης..
Τα υπόλοιπα ... τα γνωστά... Ντουσάκι , φιλάκια και υπόσχεση για επανάληψη της συνάντησης.
Εκείνο που συγκράτησα είναι η Χημεία στα δύο κορίτσια δεδομένου ότι πολλές υπόσχονται λεσβιακό αλλά στον αγώνα δεν εχουν διάθεση και φαίνεται. Αφού σκεφτόμουν μήπως τελικά δεν με έχουν ανάγκη...
Επανάληψη ? σίγουρα, VFM ? πιο σίγουρα...
Εν κατακλείδι ένα από τα πιο επιτυχημένα duo της αγοράς αυτή τη στιγμή.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2019
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Έλλη
nick9x
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
3.635
Πόντοι:
6.495
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, Masazonomaxos, f21 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού