Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 450 10
Συγγρού 40-42
Hot
Μασατζίδικα
686785
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Πέρασα Κυριακή απο το μαγαζί. Το ροστερ φουλ, πολλά κορίτσια αλλά όλες οι γνωστές. Η μόνη καινούρια ήταν η Ξένια που φάνηκε ωραίο κοριτσάκι με ωραίο κορμί αλλά ήταν λίγο απόμακρο το σαλονάρισμά της και δεν ήξερα τι θα βγάλει στο δωμάτιο. Έτσι λοιπόν για να μην πειραματιστώ, είπα να πάρω την Νίκη όπου έχω περάσει μαζί της 3-4 φορές στο παρελθόν με καλές εντυπώσεις.
Για να μην τα πολυλογώ, είδα μεγάλη πτώση στην ποιότητα των υπηρεσιών. Απόμακρη, βαριεστημένη και ψυχρή. Τα είχε αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα βαθμό και παλιότερα αλλα τουλάχιστον στα του αγώνα ήταν δεκτική και καυλωτική. Σήμερα ο άγγιγμά της ήταν για τον πούτσο. Η πίπα της χωρίς χάρη και καύλα. Άσε που ένιωθα ένα δροσιστικό κάψιμο στον πούτσο όταν μου έκανε πίπα λές και είχε στο στόμα την Listerine ή κάτι τέτοιο. Μετά άρχισε τα "μή μου βάλεις δάχτυλο μέσα" κτλ. Λέω καλά, κάρτα. Είχα ξενερώσει τόσο που ήθελα να της πω να ντυθεί να φύγω. Τελικά έβαλα προφυλακτικό και της είπα να ανέβει πάνω μου. Επλά κοιτούσα το ταβάνι και σκεφτόμουν οτι ήμουν με κάποια άλλη για να χύσω να φύγω, να μην πω οτι ήταν εντελώς πεταμένο το 60άρι. Κρίμα γιατί παλιά είχα περάσει αρκετά καλά.
Για να μην τα πολυλογώ, είδα μεγάλη πτώση στην ποιότητα των υπηρεσιών. Απόμακρη, βαριεστημένη και ψυχρή. Τα είχε αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα βαθμό και παλιότερα αλλα τουλάχιστον στα του αγώνα ήταν δεκτική και καυλωτική. Σήμερα ο άγγιγμά της ήταν για τον πούτσο. Η πίπα της χωρίς χάρη και καύλα. Άσε που ένιωθα ένα δροσιστικό κάψιμο στον πούτσο όταν μου έκανε πίπα λές και είχε στο στόμα την Listerine ή κάτι τέτοιο. Μετά άρχισε τα "μή μου βάλεις δάχτυλο μέσα" κτλ. Λέω καλά, κάρτα. Είχα ξενερώσει τόσο που ήθελα να της πω να ντυθεί να φύγω. Τελικά έβαλα προφυλακτικό και της είπα να ανέβει πάνω μου. Επλά κοιτούσα το ταβάνι και σκεφτόμουν οτι ήμουν με κάποια άλλη για να χύσω να φύγω, να μην πω οτι ήταν εντελώς πεταμένο το 60άρι. Κρίμα γιατί παλιά είχα περάσει αρκετά καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2019
Θα σε επιβεβαιώσω φίλε...μετά τις διακοπές είναι πολύ διαφορετική..πολύ χειρότερη....δυστυχώς..
T
tribal
10 Σεπτεμβρίου, 2019
η ξενια δεν ειναι καινουργια
diomides
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2