Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 475 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 696029
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αποφασισα στα μεσα αυγουστου μς την αδεια απο οχηματα και κοσμο Αθηνα να κανω μια τσαρκα προς το ιδρυμα της Φρταντη.Ανεβηκα στο μαγαζι οπου με υποδεχτηκε μια μελαχρινη κοπελα τουμπανο(μακαρι να εμπαινε σε προγραμμαΓλώσσα). Καθισα στο σαλονι οπου μου παρουσιασε τις κοπελες αλλα εμενα το μυαλο μου ειχε κολλησει σε αυτην,τελικα διαλεξα την Αντελινα γιατι οπως προειπα λογικα δεν μπαινει στο δωματιο.
Λοιπον η Αντελινα λοιπον ειναι μια ρουμανα με σωματαρα και βυζαρες και σε ηλικια κοντα στα 25 πιστευω.Με πηγε στο δωματιο με αφησε να φρεσκαριστω και ηρθε μετα απο λιγη ωρα για να συνεχισουμε το πρόγραμμα. Απο μασαζ η κοπελα δεν το κατεχει απλα χαδακια με λιγο πιεση και αυτο ηταν ολο. Στο δευτερο σκελος ομως η κοπελα δεν κολωνει πουθενα! Γλωσσοφιλα στο φουλ, γλυφυτζουρι πολυ καλο,βυζαρες για γλυψιμο και χαιδεμα μεχρι να τελειωσει το σαλιο, κατεβηκα και πιο χαμηλα οπου ηταν ηδη αρκετα υγρη και επαιξα και λιγο με την πισω τρυπουλα της οπου ηταν αρκετα καλα δουλεμενη(δεν ξερω αν την προσφερει).Μεχρι στιγμης δεν ειδα καμια αρνησηαπο μερος της ισα ισα θα ελεγα οτι ηθελε και παραπανω. Ξεκινησαμε με ιεροποστολικα με αρκετες κραυγες συνεχισαμε στα 4 στον καναπε αλλα και ορθια αλλα και καποιες παραλαγγες στο μασαζοκρεβατο και το τελος μας βρηκε κοντα στην ντουζιερα να ριχνω τα παιδάκια μου πανω τηςΚουλΚουλΚουλ
Τελος καθαριστηκαμε και οι 2 και με αφησε να χαλαρωσω και να κανω το μπανακι μου. Ηρθε μετα απο λιγο και με συνοδευσε μεχρι την εξοδο βλεποντας παλι την μελαχρινη σεριφισα και ξυπνωντας μου τα αγρια σεξουαλικα μου ένστικτα!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αντελίνα
fabian
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
356
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc, muffer35, googlis

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού