Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Μασατζίδικα 112838
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πέρασα να δω τις καινούριες παρουσίες και τελικά πέρασα με Νικόλ. Το κορίτσι είναι αρκετά μικρούλι σε ηλικία, θεωρώ 20-24 οπτικά αν και στην συμπεριφορά μοιάζει πιό ώριμη. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν έχει καμία απολύτως εμπειρία με το επάγγελμα. Όταν μπήκε μέσα ήταν λίγο τρακαρισμένη και έδειχνε πως δεν είχε άνεση σε όλο αυτό που γινόταν. Οχι ομως οτι είχε κάποια δυσφορία, το αντίθετο μάλιστα. Κάναμε ένα μικρό σόσιαλ μιας και μιλούσε άπτεστα τα Ελληνικά. Είναι μισή Αιγύπτια μισή Ελληνίδα, δηλαδή μεγαλωμένη στην Ελλάδα απλά ο ένας γονέας ήταν απο Αίγυπτο εξού και το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της με την αρκετά σκούρα επιδερμίδα. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα ομιλιτικός και πολλές φορές νιώθω και άβολα ασχέτως με το αν έχω παέι εκατοντάδες φορές σε μασατζίδικα. Το κακο (η καλο) με την απειρία της είναι οτι είχε τρομερή απόκριση στην συμπεριφορά μου. Αμήχανος εγώ, αμήχανη αυτή. Ένιωθα λες και είμασταν ζευγάρι στα 16 όπου κάναμε πρώτη φορά σεξ και οι 2. Υπήρχε διάθεση να σε ευχαριστήσει αλλά υπήρχε και η αμφιβολία αν το κάνει καλά, τι άλλο θέλεις κτλ.
Στα του αγώνα τώρα. Μασάζ δεν πολυέκανα της είπα απλά να με χαιδέψει αισθησιακά απο τη μέση και κάτω. Πίπα καλή και υγρή. Δείχνει να μην λέει όχι σε κάτι αν και δεν ζήτησα και extreme πράγματα. Το κορίτσι είναι κατηγορία skinny στο κορμί αλλά ωραίο skinny, με βυζάκι μικρό στρογγυλό αλλά όχι πλάκα, καλοσχηματισμένο τουμπανάκι και σφιχτό. Προσωπικά ήταν στο μέγεθος που μου αρέσει μιας και δεν είμαι λάτρης των μεγάλων. Ρόγα ωραία μεγάλη για γλύψιμο. Γενικά τα πάντα πάνω της είναι σφυχτά και νεανικά. Μου έκανε εντύπωση όταν της χάιδευα το μουνάκι οτι είχε ωραία σφιχτά μουνόχειλα που προεξείχαν. Μετά απο ένα γλείψιμο στο υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι της μου έβαλε προφυλακτικό και μπήκα μέσα της. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της είναι το στενό της μουνάκι. Παιδιά είναι όνειρο, δεν χόρταινα να το γαμάω. Συνήθως εγώ έχω θέμα με το προφυλακτικό γιατί δεν νιώθω σχεδόν τίποτα όταν γαμάω γιαυτό και προτιμώ την πίπα ακα. Την συγκεκριμένη προτιμούσα να τη γαμάω. Το μουνάκι της ήταν τόσο σφιχτό που ένιωθα το καβλί μου να της το διαπερνάει. Τρομερό βεντούζωμα. Αντέχει το σφυροκόπημα και δείχνει οτι το απολαμβάνει. Σε γενικές γραμμές καλά πέρασα. Πριν κάποια χρόνια θα μου άρεσε πολύ περισσότερο αλλά πλέον ψάχνω κάτι πιο επαγγελματικό. Είμαι σίγουρος ομως πως υπάρχουν αρκετοί που θα τους αρέσει αυτό το amateur. Πρέπει να μάθει 2-3 κολπάκια για τους λίγο πιο απαιτητικούς και θα γίνει αρκετά καλή.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας