Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100717
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μεσημεράκι φτάνω στο εν λόγω μαγαζί, μου ανοίγει η κοπέλα και μετά από 2 λεπτά γίνεται η παρέλαση των κοριτσιών. Ενώ ήμουν έτοιμος να αποφασίσω ποια θα πάρω βγαίνει από το δωμάτιο η Ζωή. Ώπα λέω εδώ είμαστε!!!! Την Ζωή την είχα βάλει εδώ και πολύ καιρό στο μάτι αλλά ήταν πάντα καπαρωμένη. Δεν έχασα την ευκαιρία και πήρα το πρόγραμμα μιας ώρας. Με το που μπαίνουμε στο δωμάτιο άρχισε να μου τρίβεται, άλλο που δεν ήθελα κ εγώ. Μπαίνω για ντουζ και έρχεται μετά από ένα 5λεπτο. Με το που μπαίνει στο δωμάτιο και ξεντύνεται τα είδα όλα!!!! Γυναικάρα με τα όλα της, βυζάρες, κωλάρα και πιασίματα ενός γνησίου milf!!!! Έσκυψε στα γόνατα και άρχισε να με τσιμπουκώνει ενώ είχε βάλει και ένα δονητή για να περνάει και αυτή καλά όπως μου είπε. Δεν άργησα να την πάρω στα τέσσερα, όπου εκεί δίνει και ρέστα. Αντέχει το σφυροκόπημα και γούσταρε πολύ τα χαστούκια. Στη συνέχεια ανεβήκαμε στο μασαζοκρέβατο όπου και εκεί τελείωσε ο πρώτος γύρος. Στη συνέχεια ξεκίνησε το μασάζ όπου ταυτόχρονα χούφτωνα την υπέροχη κωλάρα της. Με τα βρωμόλογα της δεν άργησε να ξεκινήσει και ο δεύτερος γύρος. Άρχισε να μου λέει για τις φαντασιώσεις της κάτι που με άναψε ακόμα πιο πολύ. Αυτή τη φορά τελείωσα στις βυζάρες της... Ενώ είχαμε ακόμη χρόνο της είπα να ξαπλώσει και άρχισα να την τρίβω. Όταν πήγα να της βάλω δάχτυλο αρνήθηκε αλλά μετά από λίγο μου άρπαξε το χέρι και έβαλε δυο δάχτυλα στο υγρό μουνάκι της!!! Έτσι τελείωσε το πρόγραμμα με τη Ζωή. Είναι ευχάριστο άτομο και πάρα πολύ καλή στο επικοινωνιακό κομμάτι κάτι που σε κάνει να νιώθεις πολύ οικεία μαζί της.

ΥΓ Την επόμενη φορά θα πάω για τρίο με τη Ζωή, με αυτά που μου είπε θα είναι αξέχαστη εμπειρία!!!
ΥΓ1 Η συνάντηση έγινε τον προηγούμενο μήνα αλλά τώρα βρήκα ελεύθερο χρόνο για να γράψω κριτική
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2019
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ζωή