Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 72 10
Silver Spa
Hot
Μασατζίδικα
172015
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μετά από 15 χρόνια που πηγαινοέρχομαι στην Ασία και φαν των σχιστοματικων μωρακίων διάβασα εδώ μέσα για γιαπωνέζα σε μασάζ. Το 2004 ένα διάστημα νταραβεριζομουν με ένα γιαπωνέζικο σούπερ μωρό ..και μιλάω και λίγο...ίσα ίσα...
Το θεώρησα αδύνατο κατ αρχήν καθότι ξέρω τη νοοτροπία τους...έτσι μάζεψα τα μπογαλάκια μου και αριβαρισα στο νέο μαγαζί...διαθέσιμες ήταν η Αντίνα και η ΕΜΥ...πήρα την Αντίνα για μια ώρα. Αυτό το ασιατικό Μιλφέιγ έχει καλό σώμα με κοιλιτσα μεν αλλά πολύ ωραίο σφιχτό δέρμα δε.....και μέτριο πρόσωπο....μόλις την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν γιαπωνέζα και δεν συμπεριφερόταν και σαν γιαπωνέζα.ηταν πολύ σοβαρή ..απότομη σχεδόν έκανε πολλές κινήσεις με τα χέρια...με το που μπήκε πήγε να μου βάλει προφυλακτικό...της είπα μετά....η συμμετοχή της άρχισε με το γλυφομουνι το οποίο της άρεσε και στο σεξ συμμετείχε καλά.
Το μουνακι της μικρό εύγευστο και καλοσχηματισμένο...πίπα δεν έκανε....αλλά μου έκανε μασάζ...μέτριο προς καλό θα έλεγα...τίποτα ιδιαίτερο...
Κατά την διάρκεια της μίλησα δυο τρεις φορές γιαπωνέζικα...καμία αντίδραση,...
Η συνεδρία τελείωσε στα τρια τέταρτα..... ενώ είχα πληρώσει για μια ώρα ..
Το δωμάτιο δεν είχε ντους ...ενώ υπήρχε άλλο δωμάτιο άδειο με ντους...
Προσοχή....το μισάωρο εξήντα ευρώ....τα τρια τέταρτα ογδόντα και η ώρα 100 .
Μετά ταύτα θα επανέλθω στα στανταρακια μου στο 40-42 .
Φιλιά και λοιπά απέφευγε συνεχώς.. η σεριφισα δεν τοχει κατά τη γνώμη μου..αυτά τα ολιγα προς το παρόν..
Το θεώρησα αδύνατο κατ αρχήν καθότι ξέρω τη νοοτροπία τους...έτσι μάζεψα τα μπογαλάκια μου και αριβαρισα στο νέο μαγαζί...διαθέσιμες ήταν η Αντίνα και η ΕΜΥ...πήρα την Αντίνα για μια ώρα. Αυτό το ασιατικό Μιλφέιγ έχει καλό σώμα με κοιλιτσα μεν αλλά πολύ ωραίο σφιχτό δέρμα δε.....και μέτριο πρόσωπο....μόλις την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν γιαπωνέζα και δεν συμπεριφερόταν και σαν γιαπωνέζα.ηταν πολύ σοβαρή ..απότομη σχεδόν έκανε πολλές κινήσεις με τα χέρια...με το που μπήκε πήγε να μου βάλει προφυλακτικό...της είπα μετά....η συμμετοχή της άρχισε με το γλυφομουνι το οποίο της άρεσε και στο σεξ συμμετείχε καλά.
Το μουνακι της μικρό εύγευστο και καλοσχηματισμένο...πίπα δεν έκανε....αλλά μου έκανε μασάζ...μέτριο προς καλό θα έλεγα...τίποτα ιδιαίτερο...
Κατά την διάρκεια της μίλησα δυο τρεις φορές γιαπωνέζικα...καμία αντίδραση,...
Η συνεδρία τελείωσε στα τρια τέταρτα..... ενώ είχα πληρώσει για μια ώρα ..
Το δωμάτιο δεν είχε ντους ...ενώ υπήρχε άλλο δωμάτιο άδειο με ντους...
Προσοχή....το μισάωρο εξήντα ευρώ....τα τρια τέταρτα ογδόντα και η ώρα 100 .
Μετά ταύτα θα επανέλθω στα στανταρακια μου στο 40-42 .
Φιλιά και λοιπά απέφευγε συνεχώς.. η σεριφισα δεν τοχει κατά τη γνώμη μου..αυτά τα ολιγα προς το παρόν..
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2019
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αντίνα