Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100717
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη φορά στο άθλημα και επέλεξα, λόγω των κριτικών, το συγκεκριμένο μασατζιδίκο. Η είσοδος στο κατάστημα εύκολη και διακριτική. Η υποδοχή πολυ ευγενική με σπαστά Ελληνικά και κουρτίνες που σε απομονώνουν αν σε ενδιαφέρει η εχεμύθεια. Καθώς πρωτή φορά μετα την πασαρέλα, περιμένα λιγό και επέλεξα την Έλλη με συμπαθητικό προσωπάκι και σώμα φυσιολογικό ,σημαντικό τα άπταιστα Ελληνικά της για το social. Ζήτησε τα λεφτά απο την αρχή (δεν ξλερω τι συνηθλιζεται), το σοσιαλ στην αρχή πολυ καλό και με βοήθησε, καθως ως πρωταρης (σε μαγαζι) είχα το αγχος μου, αλλά θα το ήθελα λίγο πιο σύντομο. Το μασαζ ,χωρίς βεβαια αλλο μετρο συγκρισης, θα το έβαζα στο μέτριο προς καλό. Πίπα ακάποτη, σχετικά βαθεία και με ιδιαίτερη προθυμεία και στο σεξ αντοχές και μαλλόν μια κλίση προς το πιο άγριο. Δεν με άφησε να βάλω δάχτυλο στο μουνάκι της και γενικά προσεκτική (ίσως γιατι δεν με ήξερε?), στα θετικά ό,τι έκανε υπομονή στην εκτόνωση οπού αργώ και ό,τι ενώ είχαμε περάσει λίγο την ώρα με ενημέρωσε αλλά δεν υπήρξε βιασύνη από μέρους της. Εγώ γενικά μαγκωμένος καθόλη την διάρκεια της συνεδρείας, αν ήμουν πιο χαλαρός πιστεύω θα είχε πάει καλύτερα. Η γενική εντύπωση πολύ καλή και η Έλλη πολύ συμπαθητική και πρόθυμη. Το μόνο αρνητικό το σχετικά βουλωμένο σιφόνι στο μπάνιο με αποτέλεσμα να μην τραβιούνται καλά τα νερά και να ψιλοκολυμπάς.

Αυτά όσα μπορώ να πω χωρίς κάποιο άλλο μέτρο σύγκρισης.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2019
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας