Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 476 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 697296
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
ΤΖΕΝΙΦΕΡ: Το όνομά που της δόθηκε, σίγουρα παραπλανεί, αφού η κοπέλα έρχεται από τη Ρωσία. Αν την έβλεπες όμως έξω, θα μπορούσες να την κάνεις και Τζένιφερ, μιας και αποπνέει σίγουρα την αύρα γυναίκας του κόσμου όλου και όχι μόνον της πατρίδας της.
Το χαμόγελο από την πρώτη στιγμή που θα πλησιάσει, είναι το πρώτο της όπλο για να σπάσει τον πάγο – αν υπάρχει – ανάμεσά σας. Όταν προπορεύεται για να σε πάει στο δωμάτιο, ευγενέστατη, γυρνάει η μισή προς το μέρος σου, μην υποχρεώνοντάς σε να κοιτάς διαρκώς την πλάτη της, κάτι που δείχνει τουλάχιστον ευγένεια. Και συ βέβαια, πονηρέ συνοδοιπόρε, όσο προπορεύεται, θα ρίξεις το βλέμμα σου στα υπέροχα πόδια της, που θα σε προδιαθέσουν για τη συνεδρία που θα ακολουθήσει.
Ναι, έχει γυμνασμένα πόδια, με υπέροχους προσαγωγούς, καλοσχηματισμένες γάμπες και ένα εκπληκτικό κωλαράκι. Σήμερα, κάποια στιγμή που μου έπαιρνε πίπα – πάντα με προφυλακτικό η Τζένιφερ - στο μασαζοκρέβατο, τράβηξε τον καθρέφτη έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω τα οπίσθιά της, όση ώρα τα τούρλωνε σκυμμένη πάνω στο αντικείμενο του πόθου. Από τα ομορφότερα αρχιδοπαρκαρίσματα που έχω συναντήσει, τόσα χρόνια στις αγωνιστικές πίστες, συνάδελφοι.
Αυτή η κοπέλα, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά για να με φτιάξει. Μόνο με τη θέα του κορμιού της, «ανεβαίνω». Και αυτά τα καινούργια ¨Lingerie” που φορούσε σήμερα, μια Θεά.
Ξεκινήσαμε με παθιάρικα γλωσσόφιλα. Ύστερα, γλείψιμο σε όλο της το κορμί, το λείο της δέρμα με καλούσε. Γλειφομούνι και όχι μόνο. Μασαζοκρέβατο, η πίπα που προανέφερα και γρήγορα βρεθήκαμε να αλλάζουμε στάσεις. Την έβλεπα να καβλώνει με το πηγαινέλα των κορμιών μας και κάβλωνα ακόμη περισότερο.
Περιττό να αναφέρω ότι δεν έκανα μασάζ. Με την Τζένιφερ, δεν μου κάνει αίσθηση να κάνω μασάζ. Μου αρκεί όλη η άλλη περιποίηση. Αφού τελείωσα, αρχίσαμε κουβεντούλα, πίνοντας το καφεδάκι που είχα πάρει μπαίνοντας.
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους επιθυμούν μια εξαιρετική GFE εμπειρία.
Το κακό είναι ότι τέλος Αυγούστου επιστρέφει Ρωσία. Ελπίζω να ξανάρθεις σύντομα, Τζένιφερ.
Όσο για το μαγαζί, πρέπει να συγχαρώ για την εξαιρετική ομάδα κοριτσιών – όλες μία και μία - που έχει αυτή τη στιγμή και βέβαια για τους μοντέρνους, καθαρούς και άνετους χώρους.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2019
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Τζένιφερ
BV
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pngls7, 6Y44, dmtrsxxx

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού