Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 502 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
774116
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική.. πέρασμα από τον χώρο μεσημεριανή ώρα, πολύ ευγενική η υποδοχή να σου εξηγήσει τα πάντα και να σου προσφέρει κάτι να πιεις. Μετά σαλονάρισμα από 5-6 κοπέλες που ήταν διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή. Με το που ήρθε η Αντριάνα δεν πέρασαν και πολλά δευτερόλεπτα για να αποφασίσω ότι θέλω να περάσω μαζί της. Από τις πιο νέες κοπέλες νομίζω του καταστήματος, πιπινάκι ξανθό , αδύνατη με πιασίματα όπως πρεέπει να είναι για μένα, πρόσωπο όμορφο τσαχπίνικο... πολύ καλή εμφανιση παίρνοντας υπόψιν τα δεδόμενα πλεόν σ αυτον τον χώρο. Την περίμενα με την πετσέτα κανά πεντάλεπτο μέχρι να έρθει , ερχεται πολύ ορεξάτη με τα πειράγματα της, ξεκίνησε με λίγα φιλιά και χάδια... που να έχω υπομονή για μασάζ , οπότε έγινε παράληψη αυτού του μέρους. Έσκυψε έτσι όπως ήμουν όρθιος και ξεκίνησε μια πολύ ωραία και υγρή πίπα η όποια κράτησε 10-15' , την σταμάτησα γιατί δεν θα άντεχα άλλο.. την περιποιήθηκα κ εγώ στο ωραίο μουνάκι της, ίσα ίσα που προλάβαμε 1-2 στάσεις να αλλάξουμε ως που ήρθε το τέλος μέσα της! Πολύ καλή εμπειρία που με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπροτιμηθεί! ![Κατσικογάμης](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι