Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 50 10
Σινώπης 29
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
202651
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πρώτη μου επίσεψη σε ελαιοτριβίο και επέλεξα το Σ29 για να γνωρίσω την εμπειρία αυτή του μασάζ. Προς έκπληξη μου δεν εργάζονταν οι κοπέλες των οποιων οι φωτογραφίες εμφανίζνονται σε ανταγωνστικό side αλλά κάποιες άλλες εκ των οποίων μου έκαναν σλονάρισμα τρείς. Εγώ επέλεξα την υπεύθυνη την ασιάτισα. Πρόκειτα για milf με γλυκά ασιακτικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, περιποιημένα ακρα καυ γλυκίτατη συμπεριφορά. Επέλεξα το πιο απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ και πέρασα στο κρεβάτι. Το μασάζ της ήταν ανακουφιστικό, με έντονες πιέσεις στο σώμα και δίχως βιασύνη. Η πίπα έγινε με προφυλάξεις σύμφωνα με την πάγια τακτική μου με επαγγελματίες και η κατάθεση με βρήκε ανάσκελα κι εκείνη σε στάση cow girl να με σφυροκοπά. Ο χρόνος παραμονής της στο δωμάτιο ήταν 30 λεπτά όπως συμφωνηθεί και ίσως και λίγο παραπάνω.
Συμπερασματικά είχα μια ανακουφιστική και ηδονική εμπειρία και θα ξαναπάω πελάτης στο Σ29. Οι υπηρεσίες μασάζ στο 50 αρικο είναι παρασάγας πιο ποιτικές απο αυτές των στούντιο.
Συμπερασματικά είχα μια ανακουφιστική και ηδονική εμπειρία και θα ξαναπάω πελάτης στο Σ29. Οι υπηρεσίες μασάζ στο 50 αρικο είναι παρασάγας πιο ποιτικές απο αυτές των στούντιο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2018
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Σίντυ