Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 4 10
Μασατζίδικα
5829
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη στο νεο μασαζ της πολης την πρωτη κιολας ημερα λειτουργιας του.
Το καταστημα βρισκεται σε πολυ κεντρικο σημειο πανω απο το σταθμο μετρο και διπλα σε καφετεριες.
Ειναι μονοκατοικια και το μασαζ βρισκεται στον πρωτο οροφο
Η εισοδος κατω ειναι ανοικτη οποτε ανεβαινεις τις σκαλες και απλα χτυπας το επανω κουδουνι της πορτας
Στην υποδοχη ια πολυ ευγενικη κυρια.
Χωρος πολυ μεγαλος με 4 η 5 δωματια αν θυμαμαι καλα
Προσφερθηκανε να με κερασουν κατι.
Τα προγραμματα 60 ευρω μιση ωρα , 80 ευρω μια ωρα , 100 ευρω body to body
Μετα ηρθε η ωρα να εμφανιστουν τα κοριτσια
Πρωτα ηρθαν τα 2 ροδα της Ουκρανιας
Η Μαριαννα και η Αλινα
2 πολυ ομορφα και γλυκα πιπινια μες το χαμογελο. Η ηλικια τους σκαρτα 25
Η Αλινα πιο διαχυτηκη και πιο καμπυλωτη με πολυ ομορφα ματια και ξανθουλα.
Η Μαριαννα κορμαρα σκινι με απιστευτο κωλο και μοκρο στηθος.
Μετα ηρθε η Χριστινα, Ενα Ουκρανικο μιλφ μελαχροινο με αλογουρα πολυ καλο σωμα και καλα ελληνικα
Και τελος ενα υπερτουμπανο μιλφ η Ξενια με απιστευτο γυμνασμενο σωμα, φονερο προσωπο, σωστη αμαζονα
Παρα ταυτα ηθελα σημερα να μην παρω μιλφαρα αλλα ενα απο τα δυο δροσερα χαμογελαστα κοριτσια που ηρθαν πρωτα.
Βασικα τα ηθελα και τα δυο αλλα τα οικονομικα μου το απαγορευνα οποτε εριξα κληρω και πηρα Αλινα
Περασα σε ενα πολυ ωραιο δωματιο με καναπε και ντουζιερα, με βοηθησε η Αλινα να κανω το ντουζ μου και μετα ξεκινησε το μασαζ.
Το αλινακι δεν μιλα ελληνικα οπως και η ΜΑριαννα, ειναι πρωτη φορα που ερχονται Ελλαδα. Μιλανε ομως αγγλικα
Μασαζ δεν ξερει αλλα μου ειπε της μαθαινουν οι πιο παλιες και σε λιγο καιρο θα παρει το κολαι
το προσπαθησε ομως και με ετριψε σε ολο το σωμα με τα χερακια της
Οταν σε χαιδευει ενα τεποιο μωρο φορωντας μια σατεν σεξυ ρομπιτσα εισαι ηδη στον 7ο ουρανο
Στη συνεχεια ολα ηταν παρα πολυ καλα. Καλο στοματικο (ανευ) πολλα γλωσσοφιλα με παθος, υγραθηκε γρηγορα το μωρο και στο σεξ εδωσε πολυ παθος και ιδρωτα.
Πηρα μερικα χρονια ζωης απο τα νιατα της ο μεσηλικας πλεον ζηρο....
Παρα πολυ καλη εμπειρια, θα ξαναπαω σιγουρα τοσο για το χαμογελαστο σεξυ Αλινακι οσο και για την Μαριαννα που εβαλα στο ματι!
Το καταστημα βρισκεται σε πολυ κεντρικο σημειο πανω απο το σταθμο μετρο και διπλα σε καφετεριες.
Ειναι μονοκατοικια και το μασαζ βρισκεται στον πρωτο οροφο
Η εισοδος κατω ειναι ανοικτη οποτε ανεβαινεις τις σκαλες και απλα χτυπας το επανω κουδουνι της πορτας
Στην υποδοχη ια πολυ ευγενικη κυρια.
Χωρος πολυ μεγαλος με 4 η 5 δωματια αν θυμαμαι καλα
Προσφερθηκανε να με κερασουν κατι.
Τα προγραμματα 60 ευρω μιση ωρα , 80 ευρω μια ωρα , 100 ευρω body to body
Μετα ηρθε η ωρα να εμφανιστουν τα κοριτσια
Πρωτα ηρθαν τα 2 ροδα της Ουκρανιας
Η Μαριαννα και η Αλινα
2 πολυ ομορφα και γλυκα πιπινια μες το χαμογελο. Η ηλικια τους σκαρτα 25
Η Αλινα πιο διαχυτηκη και πιο καμπυλωτη με πολυ ομορφα ματια και ξανθουλα.
Η Μαριαννα κορμαρα σκινι με απιστευτο κωλο και μοκρο στηθος.
Μετα ηρθε η Χριστινα, Ενα Ουκρανικο μιλφ μελαχροινο με αλογουρα πολυ καλο σωμα και καλα ελληνικα
Και τελος ενα υπερτουμπανο μιλφ η Ξενια με απιστευτο γυμνασμενο σωμα, φονερο προσωπο, σωστη αμαζονα
Παρα ταυτα ηθελα σημερα να μην παρω μιλφαρα αλλα ενα απο τα δυο δροσερα χαμογελαστα κοριτσια που ηρθαν πρωτα.
Βασικα τα ηθελα και τα δυο αλλα τα οικονομικα μου το απαγορευνα οποτε εριξα κληρω και πηρα Αλινα
Περασα σε ενα πολυ ωραιο δωματιο με καναπε και ντουζιερα, με βοηθησε η Αλινα να κανω το ντουζ μου και μετα ξεκινησε το μασαζ.
Το αλινακι δεν μιλα ελληνικα οπως και η ΜΑριαννα, ειναι πρωτη φορα που ερχονται Ελλαδα. Μιλανε ομως αγγλικα
Μασαζ δεν ξερει αλλα μου ειπε της μαθαινουν οι πιο παλιες και σε λιγο καιρο θα παρει το κολαι
το προσπαθησε ομως και με ετριψε σε ολο το σωμα με τα χερακια της
Οταν σε χαιδευει ενα τεποιο μωρο φορωντας μια σατεν σεξυ ρομπιτσα εισαι ηδη στον 7ο ουρανο
Στη συνεχεια ολα ηταν παρα πολυ καλα. Καλο στοματικο (ανευ) πολλα γλωσσοφιλα με παθος, υγραθηκε γρηγορα το μωρο και στο σεξ εδωσε πολυ παθος και ιδρωτα.
Πηρα μερικα χρονια ζωης απο τα νιατα της ο μεσηλικας πλεον ζηρο....
Παρα πολυ καλη εμπειρια, θα ξαναπαω σιγουρα τοσο για το χαμογελαστο σεξυ Αλινακι οσο και για την Μαριαννα που εβαλα στο ματι!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Σχόλια