Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202655
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη νωρίς το απόγευμα μετά από πολύ καιρό στο μαγαζί.
Στην υποδοχή μια Ασιάτισσα, όμορφη, ευγενική και κατατοπιστική
Διαθέσιμες 4 κοπέλες, δεν θυμάμαι τα ονόματα εκτός απο της Ελληνίδας Φωτεινής που ήταν και η μόνη που μου έκανε εντύπωση.
Ξανθιά στα 40, έκφυλο πρόσωπο, καλό σώμα με πιασιματάκια στην λεκάνη, από αυτές που ενώ δεν είναι πολύ όμορφες μόλις τις δεις λες θέλω να σε ξεσκίσω.
Το δωμάτιο καθαρό, με ντους, κρεβάτι μασάζ κανονικό. Έκανα ντουσάκι και δεν άργησε να έρθει.
Έβγαλε το στενό κοντό φόρεμα που φορούσε, έμεινε με ενα στριγκάκι και ξεκίνησε το μασάζ απο τα πόδια προς τα πάνω.
Το μασάζ πολύ καλό, χαλαρωτικό. Μετά από 15 λεπτά (είχα πάρει το μισάωρο πρόγραμμα) με γύρισε μπροστά, άρχισε να μου τον χαιδεύει και είχα γίνει πέτρα πολύ γρήγορα. Προφυλακτικό και πολύ καλή πίπα, παράλληλα της χάιδευα το μουνάκι πάνω από το στρινγκ και το ένοιωθα να μουσκεύει
της το κατέβασα και άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα της, είχε γίνει μούσκεμα και έσταζε το μουνάκι της στα δάχτυλά μου.
Για να μην τελειώσω όπως ήμουν, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να την γλύφω από το στήθος προς τα κάτω, πήρα στο στομα μου το πεντακάθαρο μουνάκι της και την έγλυφα, γινόταν όλο και πιο μούσκεμα. Την έγλειψα για ώρα, μέχρι που την τράβηξα προς την άκρη του κρεβατιού και της τον κάρφωσα. Δεν άλλαξα στάση, με κάβλωνε πολύ έτσι όπως την έπαιρνα μέχρι που τελείωσα.
Ντουσάκι, ήρθε η ασιατισσα να με ρωτήσει αν ήταν όλα καλα, ξαναήρθε η φωτεινή να με βγάλει έξω και ανανέωσα το ραντεβού για τα 45' την επόμενη φορά.
Θα ξαναπάω, άξιζε το 50άρι και με το παραπάνω
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2018
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό