Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 450 10
Συγγρού 40-42
Hot
Μασατζίδικα
686801
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Είναι η πρώτη μου κριτική ενώ είμαι αρκετό καιρό μέλος.
Ο λόγος που γράφω είναι για να προστατεύσω αν και αντιλαμβάνομαι ότι όποιος κι αν το προσπαθήσει, όταν σε κάποιον έχει "καρφωθεί" κάτι ή κάποια δεν την γλυτώνει.
Δεν έχω παρασυρθεί από κριτικές και ούτε θα ήθελα να παρασύρω κανέναν. Είμαι αποκλειστικά πελάτης του 3ου και έχω σχεδόν "δοκιμάσει" όλες τις κυρίες.
Το απωθημένο μου λοιπόν ήταν η "Αγάπη".
Κάθε φορά με καύλωνε το σαλονάρισμά της και κάθε φορά κάτι μου έλεγε "όχι". Όταν όμως δεν μπορείς να συναντήσεις ούτε Αλέσια, ούτε Μαρίνα, ούτε Τζέσικα, έρχεται η στιγμή να καταλάβεις ότι τελικά το ένστικτό σου δεν λάθαινε και όση κι αν είναι η καύλα, οφείλεις ως "έμπειρος" να μην παρασύρεσαι.
Κακή εμπειρία... Ας όψεται η πολλή δουλειά του 3ου. Απλώς κλαίω 60€.
Ο λόγος που γράφω είναι για να προστατεύσω αν και αντιλαμβάνομαι ότι όποιος κι αν το προσπαθήσει, όταν σε κάποιον έχει "καρφωθεί" κάτι ή κάποια δεν την γλυτώνει.
Δεν έχω παρασυρθεί από κριτικές και ούτε θα ήθελα να παρασύρω κανέναν. Είμαι αποκλειστικά πελάτης του 3ου και έχω σχεδόν "δοκιμάσει" όλες τις κυρίες.
Το απωθημένο μου λοιπόν ήταν η "Αγάπη".
Κάθε φορά με καύλωνε το σαλονάρισμά της και κάθε φορά κάτι μου έλεγε "όχι". Όταν όμως δεν μπορείς να συναντήσεις ούτε Αλέσια, ούτε Μαρίνα, ούτε Τζέσικα, έρχεται η στιγμή να καταλάβεις ότι τελικά το ένστικτό σου δεν λάθαινε και όση κι αν είναι η καύλα, οφείλεις ως "έμπειρος" να μην παρασύρεσαι.
Κακή εμπειρία... Ας όψεται η πολλή δουλειά του 3ου. Απλώς κλαίω 60€.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Θα το ξαναπώ: οι περισσότεροι (μάλλον) δεν είμαστε πιτσιρικάδες εδώ μέσα. Ας προσέχουμε λοιπόν με λίγο πιό συγκρατημένες κριτικές.
Καλό καλοκαίρι.
Εγω τις 2 πρωτες φορες που την πηρα ..παιξαμε πολυ καλη 'μπαλιτσα'... ενω την τρίτη.. ηταν λες κ εκανε αγγαρεια!!!
Τέταρτη..απλα δεν θα υπαρξει!!!
Στο δωμάτιο εμφανίστηκε "άλλος άνθρωπος". Ούτε καύλα, ούτε "νάζια" (που τα κάνει στο σαλονάρισμα) και γενικώς με αντιμετώπισε σαν να μην υπήρχα. Ένα κομοδίνο δίπλα στο κρεββάτι μου. Πώς αλλιώς να το πω δεν ξέρω...