Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 50 10
Σινώπης 29
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
202655
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έχοντας γυρίσει μόλις στην πόλη και έχοντας μπανίσει ολα τα κορασια που τα έχουν πετάξει ολα εξω λόγω καύσωνα σκέφτηκα οτι χρειάζομαι ενα μασαζακι αλλά οχι κάτι πολυ δυνατό γιατι πρέπει να κανω οικονομία δυνάμεων για αύριο. Έτσι είπα να δοκιμάσω κατι καινούργιο σημερα και επέλεξα το συγκεκριμένο ελαιοτριβείο. Παρουσες 2 κοπέλες αλλά μολις είδα την Ιωάννα ηξερα οτι θέλω να γνωρίσω αυτή την κωλαρα καλύτερα. Η Ιωαννα ειναι μια πολύ ευχαριστη κοπέλα απο Μολδαβία. Μιλάει πολυ καλα ελληνικά και έχει πολύ ωραίο σώμα με καμπύλες (δεν ειναι για μοντελοπνιχτες). Το δυνατό της σημείο για μένα είναι η υπέροχη κωλαρα της. Ο χώρος το μόνο αρνητικό στη συνάντηση δεν ήταν βρώμικος σε καμια περίπτωση αλλά θέλει ενα φτιάξιμο ειδικά το μπάνιο. Ξεκινήσαμε με πολύ καλο μασαζακι. Η κοπέλα το κατέχει. Αφου με έκανε καινούργιο και μου έφυγε το πιάσιμο που είχα με γύρισε και άρχισαν τα χαδακια και τα φιλάκια. Ξεκίνησε να μου τον παίζει αισθησιακά οσο εγω χαιρόμουν την κωλαρα της με το γαλάζιο στριγκακι. Αυτο ήταν έγινα τούμπανο. Η Ιωαννα αμέσως τον πήρε στο στόμα της για να τον δροσισει αλλα δεν κατάφερε πολλα γιατι μου τον έκανε γλειφιτζούρι και καυλωσα ακομα πιο πολυ. Σηκώθηκα απο το κρεβάτι πήγα πισω της την έστησα έκανα στην άκρη το στριγκακι και της έσκισα το καυτό και υγρό μουνακι της που δε χόρταινε πουτσο. Είχα καυλωσει τόσο που δεν άλλαξα σταση μέχρι να τελειώσω. Ήταν μια καλή εμπειρία αλλά υπάρχουν και καλυτερα ελαιοτριβεία. Σίγουρα θα ξαναπεράσω για να δω και τις άλλες κοπέλες για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αυτα από μένα κύριοι. Εύχομαι καλές μασαζοκαταδρομες
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Σχόλια