Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 6 10
Μασατζίδικα 55323
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρωτη μου φορα σε ελαιοτριβειο και χρωσταω ενα μεγαλο Ευχαριστω στον Χυσεα! Respect (Καπέλο)
Θελει συστασεις για να πας. Διαθεσιμες εκεινες την ωρα ηταν η Κατια ...οπου ηταν το μωρο που μας καλωσορισε!Γλώσσα Η Συλβι ...μια ευδιαθετη και πολυ χυμωδης κοπελιτσα και με αρκετα πιασιμματα!(Ναι!) και η Γκαμπριελα... ενα μωρο μαυρο σγουρο μακρυ μαλλι, χαμογελαστο προσωπακι , με τα πεταχτα βυζακια και λεπτο κορμακι. Μοντελακι το μωρο. Διαλεξα κατευθειαν Κατια με κλικαρισε αρκετα το μωρο.(Κουλ) Πηρα το προγραμμα των 70€ για μασαζ μισης ωρας + , ολογυμνη η κοπελα κατα διαρκεια του μασαζ και τελειωτικο στο στομα με προφυλαξη.(Μεγάλο χαμόγελο) Μας εστησε το μωρο για μασαζ.. με λαδι σε αλοιφει απο τα δακτυλα των ποδιων μεχρι τον λαιμο(Προσκύνημα). Στα τελειωματα του μασαζ με εγλειφε την πλατη παντου!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Ωσπου γυριζω και ειχαμε αρκετο θερμο χαμουρεμα. Γουσταρε αρκετα το μωρο με τα δακτυλιασματα και στις 2 τρυπουλες της και παραλληλα φιλακια στον λαιμο της. Βαζει σκουφο... ξεκινησε μια πιπα αργη, αισθησιακη και με αρκετα μπουκωματα. Αφου μας εκανε τελειως τουρμπο την λεω ..."ελα μωρο μου για 69 " και το ευχαριστηθηκαμε ως το τελος.(Ναι!)

Δεν ξερω ποιο ειναι το τελειο. Για πρωτη μου φορα μου αρεσε πολυ και ειδικα το μασαζ! Και το μωρο καλουτσικο ηταν.Καπέλο

Χυσεας ρισπεκτ!!!Κουλ
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2017
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Κάτια
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Χυσεας, Jim25jim, pipinolatris1 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2017
Πως θα γινει να μάθουμε το τηλέφωνο ρε παιδια;
22 Φεβρουαρίου, 2017
καντε ενα καλο ρε παιδια./ πως θα μπορεσω να παω?Κεφάλι σε τοίχο!
31 Μαρτίου, 2017
οντος πως θα μαθουμε πως θα παμε? το εψαχνα παλαιοτερα αλλα δεν το βρηκα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3