Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 450 10
Συγγρού 40-42
Hot
Μασατζίδικα
686828
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
προσφατη επισκευψη για 2η φορα στο καταστημα
πρωινη σχετικα ωρα και η επιλογη εγινε αναμεσα σε 5-6 κοπελες που παρελασαν
επελεξα τη Μονικα...μου εκανε κλικ καπως περισσοτερο απο τις αλλες. πρωτη φορα μαζι της. προκειται για γυναικα γυρω στα 40, δειχνει μικροτερη κατα την αποψη μου, με αξιοπρεπη εμφανιση και χαρακτηρα.
μου εκανε κεφι να της κανω ενα γλυψιμο...δεν ξερω αυτη, παντως εγω το απολαυσα. στη συνεχεια της τον εδωσα στο στομα μεχρι την ολοκληρωση της καβλας μου.
ακολουθησε μασαζ και ενας δευτερος γυρος πιπας μεχρι καταποσεως, δεν πηρα κατι αλλο και δεν ξερω αν το κωλι της ηταν διαθεσιμο (ας μου πει καποιος αν ξερει).
μπορω να αποτιμησω τη συναντηση θετικα και σιγουρα θα την επελεγα για μια ακομη φορα τουλαχιστον.
να ειναι καλα το κοριτσι να μας δινει καποιες "ανασες" τις οποιες χρειαζομαστε.
πρωινη σχετικα ωρα και η επιλογη εγινε αναμεσα σε 5-6 κοπελες που παρελασαν
επελεξα τη Μονικα...μου εκανε κλικ καπως περισσοτερο απο τις αλλες. πρωτη φορα μαζι της. προκειται για γυναικα γυρω στα 40, δειχνει μικροτερη κατα την αποψη μου, με αξιοπρεπη εμφανιση και χαρακτηρα.
μου εκανε κεφι να της κανω ενα γλυψιμο...δεν ξερω αυτη, παντως εγω το απολαυσα. στη συνεχεια της τον εδωσα στο στομα μεχρι την ολοκληρωση της καβλας μου.
ακολουθησε μασαζ και ενας δευτερος γυρος πιπας μεχρι καταποσεως, δεν πηρα κατι αλλο και δεν ξερω αν το κωλι της ηταν διαθεσιμο (ας μου πει καποιος αν ξερει).
μπορω να αποτιμησω τη συναντηση θετικα και σιγουρα θα την επελεγα για μια ακομη φορα τουλαχιστον.
να ειναι καλα το κοριτσι να μας δινει καποιες "ανασες" τις οποιες χρειαζομαστε.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού