Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202655
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξεκίνησα ένα ωραίο απόγευμα να πάω στο Μεσογείων 208 το οποίο και ήταν κλειστό..Αμέσως σκέφτηκα να πάω στο Σινώπης 29..Παρκινγκ όχι δύσκολο αλλά αρκετά επικίνδυνο να σε γράψουν μιας και όλοι οι δρόμοι τριγύρω απαιτούν κάρτα ή είναι για μόνιμους κάτοικους..Παρκάρω χτυπάω το κουδούνι και ανεβαίνω..Ανοίγει η Μαρία..Μια Κυρία πάνω κάτω στα 40 χρόνια..Ανατολικής προέλευσης μάλλον(Ρωσικής καταγωγής)..Ευγενικά μου λέει ότι δουλεύει εκείνη και άλλη μια..Η άλλη ήταν εντελώς αδιάφορη για τα δικά μου γούστα(ξανθιά με παραπάνω κιλά και χρόνια)..Ξεκαθαρίζω στην Μαρία ότι θέλω 2 φορές και πρόγραμμα μιας ώρας..Μου πρότειναν να περάσω και με τις 2 με κόστος κρατηθείτε 140Ε!!!!Φυσικά και επέλεξα το μονό με την Μαρία..Το κόστος είναι στα 70Ε..Μου ζητήθηκε να προπληρώσω όπως και έκανα..Με πέρασε σε ένα δωμάτιο που ίσα ίσα χώραγε το μασαζοκρέβατο..Μετά από 2 λεπτά ήρθε και η Μαρία..Επί τόπου βγάζει το φορεματάκι της και μένει με το στρινγκ..Γονατίζει και αμέσως μου περνάει λάστιχο Ναι!Ναι!Εννοείται ότι δεν φτιάχτηκα με αυτό...Αμέσως άρχισε την σπαζοκεφαλιά με δύναμη και γρήγορα...Ειλικρινά για εμένα από τις χειρότερες πίπες και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ελαιοτριβεία..Με τα πολλά προσπάθησα και τα κατάφερα να τελειώσω μέσα στο λάστιχο..Πέρασμα στον β γύρο..Το μασάζ της είναι πραγματικά επαγγελματικό και αξίζει...Εκεί πέρνει άριστα..Μετά από κάνα μισάωρο μου κάνει σήμα να γυρίσω..Ασχολήθηκε με το εργαλείο χειροκίνητα(πίπα ούτε για δείγμα) και φυσικά δεν μου σηκώθηκε αξιοπρεπώς..Λέω όμως ας πάει το παλιάμπελο..Της κάνω σήμα και μου φοράει λάστιχο..Στήνεται στα 4 και μπαίνω για κάνα 5 λεπτο..Δεν τελείωσα ποτέ..Σταμάτησα και πήγα για ντουζάκι..
Ως συμπέρασμα θα έλεγα ότι από άποψης ευγένιας μασαζ και καθαριότητας το κατάστημα είναι στα +...Από άποψης παρκινγκ κοριτσιών και σεξουαλικών υπηρεσιών είναι στα - .....
Η Μαρία αξίζει και από εμφάνιση και απο ευγένια αλλά και από μασαζ..Για όποιον θέλει ένα καλό μασαζ και μια χειροκίνητη εκτόνωση έίναι ότι πρέπει..
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέλος