Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 17 10
Μασατζίδικα 45317
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Διαβαζοντας κριτικες των συναγωνιστων που αναφερθηκαν στο καλο μασαζ που προσφερει η Γιασμιν ειπα να δοκιμασω, με σκοπο κυριως το μασαζ.
Περασα στο σαλονι και ειδα καποιες κοπελες με πρωτη τη Γιασμιν. Απο τις αλλες μου εκανε εντυπωση η Νταιανα και αλλη μια που περναγε προς τον πανω οροφο και η οποια δεν μου συστηθηκε, μια ξανθια με κοντο μαλλι και γλυκο προσωπο.
Επελεξα τη Γιασμιν. Η σεριφησσα ηρθε και με ρωτησε αν ξερω για το προγραμμα, εννοωντας οτι δεν κανει φουλ. Δηλωσα οτι το γνωριζω, ηρθε και ανεβηκαμε παρεα.
Εκανα μπανακι και ηρθε παλι στο δωματιο. Ξαπλωσα μπρουμυτα και αρχισε απο τα ποδια. Εκανε ωραιες κινησεις, προσεξε να μην με τραυματισει. Ανεβηκε προς τα πανω, ανεβηκε στο κρεβατι κι αρχισε να γλυστραει πανω μου με τα γονατα, μετα πηγε στα χερια, στο σβερκο. Στο μισαωρο με τουμπαρε να καλοψηθω. Ξεκινησε παλι το τριψιμο, εκει εβλεπα το σωμα της, ειναι αδυνατη αλλα οχι γυμνασμενη, εχει ωραιο κωλο. Τα ποδια της ειναι πολυ λεπτα. Εχει γλυκια φατσουλα, 22 δεν ειναι παντως που γραφει στο σαιτ! Αρχισε να παιζει με την περιοχη με ωραια περασματα απο τα αρχιδια, της ειπα οτι με ενδιαφερει να ασχοληθει και με τον κωλο, οπως κι εκανε. Δεν ηθελα πιπα, οποτε με μαλακια και περιποιηση της περιοχης προχωρησαμε, εγλυψε καλα καλα τα αρχιδια, κωλο δεν γλυφει, αλλα επαιζε με δαχτυλα κι εχυσα. Με σκουπισε, με σηκωσε, εκανα μπανακι κι εφυγα στη ληξη της ωρας.
Ειναι ομιλιτικη κατα τη διαρκεια, γενικα ειναι φιλικη και κανει καλο μασαζ.
Καλες Τσαρκες!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2016
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
285
Likes:
4.581
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, GSAKKI

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού