Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 36 10
Μασατζίδικα
118419
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη σε ένα χώρο που γενικά προτιμώ και έχω επισκεφθεί αρκετές φορές λόγω της μεγάλης αδυναμίας Αλίκης. Αν και ο χώρος υστερεί σημαντικά σε σχέση με άλλους αντίστοιχους (εξωτερικό μπάνιο, κοινές παντόφλες, παλαιός χώρος) παρουσιάζει το σημαντικό πλεονέκτημα της χαμηλότερης τιμής (50 €) και την εγγύηση που ακούει στο όνομα Αλίκη. την συγκεκριμένη μέρα ενημερώθηκα απο τη Ναταλία που άνοιξε ότι η Αλίκη ήταν σε δωμάτιο και ότι διαθέσιμες είναι μόνο η ίδια και μια ξανθιά με κοντό σπαστό μαλλί νταρντάνα κάβλα που δυστυχώς δεν συγκράτησα το ονομα της. στο δωμάτιο αποδείχτηκε λίρα 100. τέλειο μασάζ με συνεχή τυχαία αγγιγματα που όμοιο του θεωρώ μόνο η Ελενάρα πρώτα σε Σ29 και μετά σε Σ40-42 μου έχει κάνει. περιποίηση βασανιστική με φοβερό καραμέλωμα που με έκανε να σπαρταράω απο κάβλα. στο 2ο γύρο επίσης ανέλπιστα καλή. έδειχνε να το απολαμβάνει , δεκτική σε ότι ζητήθηκε, απο τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα με προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Εύα
petsakas79sp
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Υπάρχει και το Μάρνης 36 με 30 ευρώ.....με υπηρεσίες από Ειρήνη....
επίσης και στη 3η Σεπτ 99 (πρόσφατα μεταφέρθηκε) νόμιζω επαιζαν φθηνότερες υπηρεσίες
Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω την άποψη ότι στο Ρεικι έχει καλύτερο υλικό
αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο χώρο φίλε μου θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα
ευχαριστω