Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 36 10
Μασατζίδικα 118419
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη σε ένα χώρο που γενικά προτιμώ και έχω επισκεφθεί αρκετές φορές λόγω της μεγάλης αδυναμίας Αλίκης. Αν και ο χώρος υστερεί σημαντικά σε σχέση με άλλους αντίστοιχους (εξωτερικό μπάνιο, κοινές παντόφλες, παλαιός χώρος) παρουσιάζει το σημαντικό πλεονέκτημα της χαμηλότερης τιμής (50 €) και την εγγύηση που ακούει στο όνομα Αλίκη. την συγκεκριμένη μέρα ενημερώθηκα απο τη Ναταλία που άνοιξε ότι η Αλίκη ήταν σε δωμάτιο και ότι διαθέσιμες είναι μόνο η ίδια και μια ξανθιά με κοντό σπαστό μαλλί νταρντάνα κάβλα που δυστυχώς δεν συγκράτησα το ονομα της. στο δωμάτιο αποδείχτηκε λίρα 100. τέλειο μασάζ με συνεχή τυχαία αγγιγματα που όμοιο του θεωρώ μόνο η Ελενάρα πρώτα σε Σ29 και μετά σε Σ40-42 μου έχει κάνει. περιποίηση βασανιστική με φοβερό καραμέλωμα που με έκανε να σπαρταράω απο κάβλα. στο 2ο γύρο επίσης ανέλπιστα καλή. έδειχνε να το απολαμβάνει , δεκτική σε ότι ζητήθηκε, απο τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ

Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Εύα
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SEXTYRHOON, Masazonomaxos

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2016
Φίλε ΔΕΝ είναι τα 50 ευρώ η χαμηλότερη τιμή σε "μαγαζί"....

Υπάρχει και το Μάρνης 36 με 30 ευρώ.....με υπηρεσίες από Ειρήνη....
30 Νοεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έχεις απόλυτο δίκαιο. αλλά οσες φορές και αν έχω περάσει ουδέποτε έχει ανοίξει...έχω διαβάσει σε κάποιες κριτικές ότι παίζει face control και άλλες απόψεις ότι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα. μάλλον είναι θέμα τύχης, τι να πω
επίσης και στη 3η Σεπτ 99 (πρόσφατα μεταφέρθηκε) νόμιζω επαιζαν φθηνότερες υπηρεσίες
Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω την άποψη ότι στο Ρεικι έχει καλύτερο υλικό
αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο χώρο φίλε μου θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα
ευχαριστω
P
petsakas79sp
03 Δεκεμβρίου, 2016
Πρώτον φίλε όταν λες νταρντανα ....έννοεις χοντρή ή απλά ευσωμη και ένα δεύτερο αφού δεν συγκράτησης όνομα γιατί γράφεις ευα στο τέλος ....? Αυτά τα ολίγα και Ευχαριστώ !!!
04 Δεκεμβρίου, 2016

οχι χοντρή αλλά με πιασίματα (καμία σχέση με την Αλίκη για την οποία πήγαινα). ενώ έγραψα ΄΄νομίζω Εύα΄΄ για το όνομα, στην κριτική έγραψε κανονικά το όνομα. Συγνώμη για το λάθος (ήταν η πρώτη καταχώρηση που έκανα) αν βοηθάει η περιφραφή της είναι σχετικά ψηλή, με κοντό καρέ μαλλί κ αρκετά καλά Ελληνικά
P
petsakas79sp
13 Δεκεμβρίου, 2016
Για να διορθώσω λάθος στην προηγούμενη κριτική με αφορμή σημερινή (13/12) επίσκεψη στον ίδιο χώρο. Η κοπέλα που σχολίασα λέγεται Τζένη και οχι Εύα όπως βλακωδώς νόμιζα...Επίσης μου απέδειξε πόσο λάθος έκανα κ στην βαθμολόγηση της καθώς σήμερα ήταν απλά μοναδική. Το μασάζ θεϊκό, χάδια κ οικειότητα λές και ήμουν με την κοπέλα μου, ίχνος βιασύνης (συνολικά 55 λεπτά), ένα απίστευτα καβλωτικό βλέμμα, δεν άφησε σπιθαμή απο το σώμα που δεν περιποιηθηκε, έδειχνε πραγματικά να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και έκανε τα πάντα για να με απογειώσει!!Θα την προτιμήσω απο άλλες σαφώς πιο εμφανίσιμες κ νεότερες ανταγωνίστριες της, που είναι παγερές κ συμπεριφέρονται μηχανικά. Θα τολμήσω να την συγκρίνω με Αλέσια απο Σ40-42 όσων αφορά τις υπηρεσίες κ την διάθεση. Πρέπει επειγόντως όμως να βελτιωθεί ο χώρος.... Ανοιγμένη πετσέτα κ κλασικά πλαστικές κοινές για όλους παντόφλες....
P
petsakas79sp
24 Δεκεμβρίου, 2016
Το 3ης Σεπτεμβρίου 119 δεν ειχε κλεισει ή εγω κανω λαθος?
24 Δεκεμβρίου, 2016

μάλλον εννοείς το 3ης Σεπτ 99 που όντως έχει κλείσει κ μεταφερθεί στην Λεωφ Αλεξάνδρας. το Ρείκι (3ης Σεπτ 119) εξακολουθεί και υπάρχει. 50€ τα 45 λεπτά με 1 εκτόνωση συναγωνιστή!!
P
petsakas79sp
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7