Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 36 10
Μασατζίδικα 55997
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πρόσφατη επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο μεσημεριανή ώρα. 2 κοπέλες παρούσες, Εύα και Αλεξάνδρα. αν και σκοπός της επίσκεψης ήταν η Μπέλλα λόγω κριτικών που είχα διαβάσει αποφάσισα να δοκιμάσω την Αλεξάνδρα. απο την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση το πόσα ρούχα φόραγε (και τα οποία αφαίρεσε πολυ αργότερα κ μετά απο αναφορές δικές μου). ξεκίνησε το μασάζ, το οποίο ήταν πολυ δυνατό και άγαρμπο χωρίς ίχνος αισθησιασμού. μίλαγε συνεχώς για το πόσο πιασμένος είμαι και πόσο ανάγκη είχα απο μασάζ καθώς και το πόσο τυχερός είμαι που θα με...θεραπεύσει εκείνη. αν και ενοχλημένος είπα να κάνω υπομονή μήπως και εξελιχθεί σε καλύτερο αργότερα....μάταια όμως. και ενώ συνέχιζε με ένα ιδιααίτερα άγαρμπο μασάζ κοντεύαμε στα 50 λεπτά απο την ώρα που μπήκε και αυτή ακομα ντυμένη και να με παιδεύει. όταν δήλωσα την αντίρρηση μου για όλα αυτά διαμαρτυρήθηκε ότι αυτή έπρεπε να έχει άγχος με την ώρα και ότι είμαι αχάριστος. τεσπα γύρισα και μετά απο γρήγορη πίπα ανέβηκε απο πάνω για 2 λεπτά και στη συνέχεια στα 4. σύντομα αν ξενερωμένος έχυσα για να τελειώσει άδοξα η συνεδρία

ακόμα κλαίω για τα 60 ευρώ

Μακριααααα η συμβουλή μου
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα