Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 686804
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά στο εν λόγω κατάστημα. Παίρνω ασανσέρι και ανεβαίνω στο 6ο.
Με υποδέχεται μια θεία γύρω στα 55.
Με μπάζει στο σαλονάκι και μου λεει κάτσε να έρθουν τα κορίτσια. Εντωμεταξύ κατευθύαν με ενημερώνει οτι δεν είναι εκει λέει μια jessica. Χέστικα πήγα να της πώ αλλα δεν το πα! Γλώσσα
Εντώς ολιγων λεπτών ξεκινάει η πασαρέλα. Περάσαν 7-8 εργαζόμενες απο τις οποίες δεν μ'αρεσε καμία! Η μια χοντρή, η άλλη μπαζάκι, περάσαν και 2-3 γκράνι φάση 50+Γερο-μύστης
-Σε ακούω μου λέει η θεία επι της υποδοχής.
-Η αλήθεια είναι, της λέω, οτι δεν μου άρεσε κάποια.
-κοιτα, μου λέει, αν θες μπορείς να περιμένεις να τελειώσουν η νικολ, η αλίσα αλίνα ξερω εγώ κάπως έτσι και μια κινεζούλα.
-οκ, λέω. θα αργήσουν?
-οχι μου λέει ενα 10'.
Εντωμεταξύ υποτίθεται οτι αυτή η αλίνα/αλίσα δεν θυμάμαι πως την λένε είναι το Νο2. Οταν είναι μπυκωμένη η τζέσικα οι πελάτες προτιμούν αυτή.
Εσκασε την είδα δεν μ'αρεσε να πώ την αλήθεια. Πολύ σκυλί για τα γούστα μου.
Η νικολ και η κινέζα πιο ικανοποιητικές αλλά επειδή η θεία υπερθεμάτιζε την νικόλ ενώ για την κινέζα, έκανε την κινέζα Μεγάλο χαμόγελο(οτι δλδ δεν ξερω τι κάνει στο δωμάτιο, ξερω μονο οτι κάνει καλο μασαζ), λεω δεν γαμιέται για πουτσο ήρθαμε οχι για φυσιθεραπεία, και διάλεξα την Νικολ.

Η νικολ λοιπόν είναι ενα φρεσκο κοράσιο γυρω στα 24-28 με λεπτό και σφιχτό σώμα.
Λίγο παρλαπίπα στα του αγώνα,ήρθε μεσα στο δωμάτιο και το 1ο πράγμα που είπε ήταν για σου κάβλα!Εμμμμ
Στο αγώνα όμως δυνατή. Πίπα καλή, με αρχιδογλείψομο κλπ. Και στο γαμήσι ενεργητική χωρις μα και μου. Βεβαια οπως προείπα επειδη είναι λίγο παρλαπίπα μπορεί και στο γαμήσι να υποκρίνεται (αχ βαχ και τετοια) αλλά στ'αρχιδια μας. Δεν πάει να είναι ξενερουά οταν κάνει μπάμ.
Μετά το σεξακι εκανα κι ενα μασαζάκι στο οποίο μπορώ να πώ οτι το έχει.

Συμπερασμα: Νεαρά κορασίδα με δυνατό χέρι για πιασμένα παλικάρια αν και δεν της φαίνεται λογω μεγέθους. Λίγο παρλαπίπα αλλά ιακνοποιτικό σεξάκι!
Μαγαζί από τα καλύτερα από άποψη υποδομών. Καθαρό, μεγάλο και στο δωμάτιο είχα ντουζ, μασαζοκρεββατο, καναπέ, κρεββατι κανονικό.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2016
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας