Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834213
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα σας παίδες,το τελευταίο καιρό προσπαθώ να γράφω για να βοηθώ όλους εσάς όπως και εσείς εμάς.
Επίσκεψη στο κατάστημα Σάββατο και μία ώρα ακριβώς πριν κλείσει.
3 κοπέλες μόνο διαθέσιμες και επέλεξα τη Σόνια λόγω των καλών κριτικών της.Λοιπόν η κοπέλα ειναι γυρω στο 1,60 ,λιγο αφρατούλα για τα δικα μου γούστα αλλά πολυ σφυχτή σε όλο το σωμα.κοντό ξανθό μαλλακι και φατσα καλούτσικη.Στα ενδότερα η Σόνια έδειξε προθυμία στο οτι ήθελε να με ικανοποιήσει.
Πολύ καλό μασαζάκι,δυνατό όπως το θέλω και ειδικα με το πρόγραμμα των 100 ευρω για b2b με το καυτό λαδι ,ήταν ότι καλύτερο.Στη συνέχεια ανέβηκε πάνω μου και έκανε κινήσεις αισθησιακά και με άναψε πολύ.
Στη συνέχεια μου είπε να γυρίσω και άρχισαν τα όργανα.Παίξιμο του εργαλείου με το χέρι και στη συνέχεια με το στόμα.
Κάτι που με ξενέρωσε ηταν οτι δε φιλούσε και ήταν σε καποιες φάσεις σαν αστερίας (Ίσως γιατι σχολούσε σε λιγο.
Σε γενικές γραμμές ηταν καλή αλλά οχι κάτι το ιδιαίτερο.
Εγώ προσωπικά δε θα την έπαιρνα ξανα γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες.
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο και συνεχίζουμε !
Επίσκεψη στο κατάστημα Σάββατο και μία ώρα ακριβώς πριν κλείσει.
3 κοπέλες μόνο διαθέσιμες και επέλεξα τη Σόνια λόγω των καλών κριτικών της.Λοιπόν η κοπέλα ειναι γυρω στο 1,60 ,λιγο αφρατούλα για τα δικα μου γούστα αλλά πολυ σφυχτή σε όλο το σωμα.κοντό ξανθό μαλλακι και φατσα καλούτσικη.Στα ενδότερα η Σόνια έδειξε προθυμία στο οτι ήθελε να με ικανοποιήσει.
Πολύ καλό μασαζάκι,δυνατό όπως το θέλω και ειδικα με το πρόγραμμα των 100 ευρω για b2b με το καυτό λαδι ,ήταν ότι καλύτερο.Στη συνέχεια ανέβηκε πάνω μου και έκανε κινήσεις αισθησιακά και με άναψε πολύ.
Στη συνέχεια μου είπε να γυρίσω και άρχισαν τα όργανα.Παίξιμο του εργαλείου με το χέρι και στη συνέχεια με το στόμα.
Κάτι που με ξενέρωσε ηταν οτι δε φιλούσε και ήταν σε καποιες φάσεις σαν αστερίας (Ίσως γιατι σχολούσε σε λιγο.
Σε γενικές γραμμές ηταν καλή αλλά οχι κάτι το ιδιαίτερο.
Εγώ προσωπικά δε θα την έπαιρνα ξανα γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες.
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο και συνεχίζουμε !
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2016
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα με προφυλακτικό
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό