Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 69 10
Μασατζίδικα
119726
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με το που ενημέρωσε ο αξιοσέβαστος Zero για νέο ασιατικό μουνάκι, πήρα το παπί και κατευθύνθηκα στο ιστορικό ελαιοτριβείο που ξανάνοιξε τις πόρτες του. Δεν έχει γίνει κάποια ανακαίνιση στο χώρο. Είναι όπως τον είχαμε αφήσει. ϊσως να έχει πέσει βάψιμο μόνο. Η σερίφισα γνωστή, κι αυτή με θυμόταν από κάπου. Μου παρουσίασε δυο κοπέλες, την πανέμορφη ρωσίδα Αλίνα που κάποιοι την ξέρουν από το Φωκίωνος 9-11 και μια ασιάτισα ονόματι Ιζαμπέλα ή Μπέλα. Φυσικά ήταν μονόδρομος για μένα αν και η Αλίνα ήταν σαφώς πιο όμορφη.Στο δωμάτιο είχε πετσέτα και παντόφλες μίας χρήσεως. Ξεντύθηκα και πήγα να φρεσκαριστώ στο κοινόχρηστο μπάνιο. Επέστρεψα στο δωμάτιο που ήταν κάπως σκοτεινό αλλά είχε ροοστάτη οπότε δυνάμωσα τα φωτα για να βλέπω την Μπέλα. Είσοδος Μπέλας, και ξεκινήσαμε το μπλα μπλα. Μιλάει λίγα ελληνικά και αγγλικά. Μου είπε ότι είναι μισή ταυλανδέζα και μισή μαλαισιανή. Εγώ πιστεύω από τα λίγα που είπαμε ότι είναι μαλαισιανή σκέτο. Είναι πολύ κοινωνική και έχει χιούμορ, οπότε ο πάγος έσπασε αμέσως. Είναι μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο σώμα και σφιχτό στητό στήθος μεσαίου μεγέθους. Φορούσε μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνα, αλλά όταν ξεκίνησε το μασαζ φόρεσε αυτά τα χρυσά πέδιλα που είναι της μόδας. Το μασάζ ήταν πάρα πολύ καλό, ξεκίνησε από τις πατούσες κι έφτασε ως το κεφάλι. Μετά με γύρισε ανάσκελα και μου έκανε μασαζ (άνω) κεφαλής. Εκεί η κάτω κεφαλή άρχισε να ανταποκρίνεται και μόλις το παρατήρησε με φίλησε στο μέτωπο, γέλασε και κατέβηκε προς τα κάτω ξεκινώντας καλαμπαλίκινγκ. Που και που έγλειφε τον κορμό και με τη γλώσσα της έριχνε μερικές γλειψιές στο κεφαλάκι αλλά δεν τον πήρε ακάποτα στο στόμα. Έβαλα προφυλακτικό, την έστησα στον τοίχο γιατί είχα γίνει τούρμπο και τον έτριβα στο κωλαράκι της ενώ είχα περάει το χέρι από μπροστά βάζοντάς της δάχτυλο στο μουνάκι. Μετά την έστριψα και την πέταξα στο μασαζοκρέβατο κάθετα και άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Δεν άντεξα και πολύ. Εν κατακλείδι η Μπέλα είναι μια πολύ όμορφη ασιάτισα, προς το μιλφ θα έλεγα, πολύ κοινωνική, που κάνει καλό μασάζ αλλά είναι καλή και στο δεύτερο γύρο. Δεν ζήτησα εξτρά οπότε δεν ξέρω τι κάνει και τι όχι. Π¨αντως έφυγα ευχαριστημένος.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2016
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα