Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834968
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ημερομηνία τυχαία..
Όπως επίσης και το κόστος συνάντησης ... (δεν εχω ορεξη για σχολια )
λενε ότι ο δολοφόνος γυριζει παντα στον τοπο του εγκλήματος .. Ετσι και εγω
Παει πολύ καιρός που δεν ειχα επισκεφτεί το αγαπημενο μου ηδονοτριβειο , μια οι εππαγελματικες υποχρεώσεις στο εξωτερικο μια οι πορειες μια οι μολότοφ δεν ειχα καταφέρει να επισκεφτώ το εν λογο κατάστημα
Και φυσικα τα μεγαλα πνεύματα λενε συναντιούνται ...
Στην πορτα η μεγαλη μου αγαπη η Λια
Δεν θα περιγραψω υποδοχη,,,Τα βυζια να θελουν να πεταχτουν εξω απ τη ρομππα και Υποδοχη σαν λατρεμένος αδελφος που ηταν χρονια μετανάστης μιας και εχουμε πολύ καλη χημεια μεταξυ μας
Τυπικα παρακολουθησα την παρελαση οπου παρατηρησα αρκετες απουσιες από γνωστα ονόματα και καποια ενδειαφεροντα νεα τεμαχια
Ισως να αξιζει για τους πιπινολατρες να τα δοκιμασουν
Επειδή προτιμαω τα σιγουρα περασε χωρις δευτερη σκεψη με τη Λια μου
Τζακούζι .με σαμπανια ..(τι να κανω ειχα και στο χωριο μου )
Τωρα αν συνδιασει κανεις το περιβαλον το στερητικο συνδρομο με αυτό το μωρο στην αγκαλια του, πανω του , κατω του κλπ ( κατι γινεται ,,ομορφηνε πολύ η μου φαινεται )το τελος ηρθε αρκετα γρηγορα για τα δεδομενα μου με τον μοναδικό τροπο που μονο η Λια ξερει
Φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να το αφήσω το θεμα ετσι
Νομιζω είχαμε και οι δυο μια πελωρια λαχταρα για ανταλαγη υγρων ...
Η κυρια ζανα ενημερωθηκε ότι θα παμε και για Δευτερη ωρα ... και τωρα παρακαλω αφήστε την φαντασία σας να οργιασει ...
Το εγκλημα ηταν διαρκες και εγινε σε κάθε πιθανο σημειο του δωματιου ...
σε ότι αφορα το μασαζ ...ε μαλον δεν προλάβαμε ..που να προλαβει κανεις σε 2 ωρες
Με δεδομενη την υπαρξιακη μου δηλωση ( πηδογεροντας και μικροτσουτσουνος ) τα 3 γκολακια νομιζω ότι καλυψαν τις ηδονιστικες μου ανάγκες για λιγο ..
προς αποφυγή παρεξηγήσεων ..Ναι είναι στανταρακι μου( αμα βρω κατι καλο δεν ρισκάρω ) , ναι μου έλειψε και τα οσα ομορφα βιωνω είναι υποκειμενικα και πιθανον καποιος άλλος να εχει διαφορετικη γνωμη ( όπως λεει και ο Μπαρουχος )
Εγω παντως τη Λια δεν την αλλάζω
καλα να περνατε
Όπως επίσης και το κόστος συνάντησης ... (δεν εχω ορεξη για σχολια )
λενε ότι ο δολοφόνος γυριζει παντα στον τοπο του εγκλήματος .. Ετσι και εγω
Παει πολύ καιρός που δεν ειχα επισκεφτεί το αγαπημενο μου ηδονοτριβειο , μια οι εππαγελματικες υποχρεώσεις στο εξωτερικο μια οι πορειες μια οι μολότοφ δεν ειχα καταφέρει να επισκεφτώ το εν λογο κατάστημα
Και φυσικα τα μεγαλα πνεύματα λενε συναντιούνται ...
Στην πορτα η μεγαλη μου αγαπη η Λια
Δεν θα περιγραψω υποδοχη,,,Τα βυζια να θελουν να πεταχτουν εξω απ τη ρομππα και Υποδοχη σαν λατρεμένος αδελφος που ηταν χρονια μετανάστης μιας και εχουμε πολύ καλη χημεια μεταξυ μας
Τυπικα παρακολουθησα την παρελαση οπου παρατηρησα αρκετες απουσιες από γνωστα ονόματα και καποια ενδειαφεροντα νεα τεμαχια
Ισως να αξιζει για τους πιπινολατρες να τα δοκιμασουν
Επειδή προτιμαω τα σιγουρα περασε χωρις δευτερη σκεψη με τη Λια μου
Τζακούζι .με σαμπανια ..(τι να κανω ειχα και στο χωριο μου )
Τωρα αν συνδιασει κανεις το περιβαλον το στερητικο συνδρομο με αυτό το μωρο στην αγκαλια του, πανω του , κατω του κλπ ( κατι γινεται ,,ομορφηνε πολύ η μου φαινεται )το τελος ηρθε αρκετα γρηγορα για τα δεδομενα μου με τον μοναδικό τροπο που μονο η Λια ξερει
Φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να το αφήσω το θεμα ετσι
Νομιζω είχαμε και οι δυο μια πελωρια λαχταρα για ανταλαγη υγρων ...
Η κυρια ζανα ενημερωθηκε ότι θα παμε και για Δευτερη ωρα ... και τωρα παρακαλω αφήστε την φαντασία σας να οργιασει ...
Το εγκλημα ηταν διαρκες και εγινε σε κάθε πιθανο σημειο του δωματιου ...
σε ότι αφορα το μασαζ ...ε μαλον δεν προλάβαμε ..που να προλαβει κανεις σε 2 ωρες
Με δεδομενη την υπαρξιακη μου δηλωση ( πηδογεροντας και μικροτσουτσουνος ) τα 3 γκολακια νομιζω ότι καλυψαν τις ηδονιστικες μου ανάγκες για λιγο ..
προς αποφυγή παρεξηγήσεων ..Ναι είναι στανταρακι μου( αμα βρω κατι καλο δεν ρισκάρω ) , ναι μου έλειψε και τα οσα ομορφα βιωνω είναι υποκειμενικα και πιθανον καποιος άλλος να εχει διαφορετικη γνωμη ( όπως λεει και ο Μπαρουχος )
Εγω παντως τη Λια δεν την αλλάζω
καλα να περνατε
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2016
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λία
Excalibur
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2016
Πηδογέροντας και μικροτσούτσουνος; Δεν περνάτε από τους 'μικροτσούτσουνους παππούληδες' να σας γνωρίσουμε;
blizardeye
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1