Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834957
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Για τη Λία δε χρειάζονται συστάσεις, όλοι λίγο πολύ την γνωρίζουν από τις υπηρεσίες της...Βρισκόμουν στη περιοχή και έκανα μία βόλτα σε κάποια ιδρύματα στη Γ Σεπτεμβρίου αλλά τζίφος...Στο ένα δε μου άνοιγαν στο αλλο δεν έβρισκα να παρκάρω και έτσι κατευθύνθηκα προς Εξάρχεια...
Στη υποδοχή η Μελίνα και αμέσως μου παρουσίασε τις κοπέλες...Πρώτη πρώτη η Λία η οποία "κλειδώθηκε" σαν στόχος...
Αφού παρέλασαν αρκετές κοπέλες γύρω στις δέκα κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο...
Ήρθε μαζί μου και ξεκινήσαμε τα τριψίματα...Βγήκε για λίγο έξω,για να κάνω ένα μπανάκι και γύρισε με αρκετή όρεξη...
Όπως και πριν έτσι και μετά τριψίματα και γλωσσόφιλα...Αρκετή ώρα πιπίλισα το στήθος της ενώ εκείνη με φίλαγε στο λαιμό και το υπόλοιπο σώμα...Σταματήσαμε για λίγο και μου προσέφερε μασάζ...Πολύ καλό με ωραίες χαλαρωτικές κινήσεις και δίχως να αφήνει σημείο παραπονεμένο...
Επαναφορά σε προκαταρκτικά με φιλιά και γλειψίματα...Κατέβηκε πιο κάτω και ξεκίνησε στοματικό...Πολύ καλό με ωραίες κινήσεις της γλώσσας και καραμέλωμα στα α@@@κια για ώρα...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στο σεξ...
Με τέτοια προκαταρκτικά δύσκολο να αντέξει κανείς πολύ ώρα με τη Λία...Δύο στάσεις σημάδεψαν τη πρόσφατη συνάντηση μας...Πρώτα στα τέσσερα με τη Λία να στήνεται άψογα και στη συνέχεια στο καναπέ ιεραποστολικό όπου αισθανόμενος το τέλος να πλησιάζει αφαίρεσα το προφυλακτικό και "ψέκασα" το στήθος της...!

Κάθισε λίγο δίπλα μου και μιλήσαμε για κάποια λεπτά.Με συνόδεψε μέχρι την έξοδο όπου και αποχώρησα ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά άλλη μία άψογη συνεύρεση με τη Λία...Είναι κάποιες στιγμές που επιθυμείς σίγουρες επιλογές γνωρίζοντας ότι θα περάσεις καλά αφήνοντας το ρίσκο στην άκρη...!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας