Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Μασατζίδικα 19180
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ιντριγκαρισμένος από τις περιγραφές των συναγωνισυών για την δυσκολία προσέγγισης του χώρου, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. "Εξοπλισμένος" με το τηλέφωνο από φίλο συναγωνιστή, κάλεσα το απογευματάκι για διαθεσιμότητα, και μου υποδείχθηκε να ξανακαλέσω όταν θα ήμουν μπροστά στην είσοδο! Σε ερώτημα μου, ποιο κουδούνι είναι μου επανέλαβαν να ξανακαλέσω όταν είμαι μπροστά στην πολυκατοικία! Έτσι κι έγινε και ανέβηκα στον 3ο. Ο χώρος είναι συμπαθητικός, καθαρός και περιποιημένος άνω του μέσου όρου των υπολοίπων της περιοχής και στην υποδοχή η Στεφανία με την απαραίτητη "ανάκριση", εντελώς λογικό για πρώτη επίσκεψη. Ένα μικρό "φάουλ" ήταν η αναφορά της τιμής των 50€ για μασάζ με εκτόνωση αλλά μόλις ανέφερα ότι γνωρίζω για το πρόγραμμα των 25€, το δέχθηκε αμέσως! Στην πασαρέλα πέρασε η Σιμόν (περίεργη επιλογή ονόματος για Ρωσίδα) η προαναφερθείσα Στεφανία και μία άλλη αρκετά μεγαλύτερη η Χριστίνα. Η Σιμόν είναι πολύ γλυκειά κοπέλλα αλλά αρκετά λεπτή για τα γούστα μου. Βέβαια η φατσούλα της με κέρδισε και θα προτιμηθεί την επόμενη φορά!
Μετά το παγωμένο ντους(που είδε το "χλιαρό" ο συναγωνιστής της προηγούμενης κριτικής δεν μπορώ να καταλάβω, ευτυχώς έχει αρχίσει και ζεσταίνει ο καιρός) ξάπλωσα στο (στενό) μασαζοκρέβατο με προοπτική να μεταφερθούμε αργότερα στο ημίδιπλο κρεβάτι αλλά "αλλαι μεν αι βουλαί των ανθρώπων..."(!)όπως θα εξηγήσω παρακάτω!
Εμφανίζεται μετά από λίγο η Στεφανία και ξεκινάει ένα μέτριο μασάζ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ! Σε παρατήρηση μου γιατί δεν "περνάει σε κάτι πιο ελαφρύ" αρχίζει ένα Strip show, αργό και ιδιαίτερα καβλωτικό! Όταν έμεινε με το στριγκάκι, συνέχισε το μασάζ με προσπάθεια Body2body, αλλά μέχρι εκεί! Η αποχή της μιας βδομάδας ήταν καθοριστική και γύρισα ανάσκελα, περνώντας γρήγορα στην 2η φάση! Η κοπέλλα κάνει στοματικό αλλά όχι άκα! Φυσικά το τελείωμα με ισπανική στο πλούσιο στήθος της (3,5 το κόβω)ήταν μονόδρομος! Ακολούθησε (αρκετή) κουβεντούλα, η κοπέλλα είναι Ελληνίδα και έχει ευχάριστο social time. Για έναν άνδρα της ηλικίας μου (50+) που γυρίζω αποκλειστικά σε μασαζομάγαζα τα τελευταία 10 χρόνια, η φάση είναι πραγματικά vfm! Ιδιαίτερα όταν σκέφτομαι ότι για πολύ υποδεέστερες "λαδοκόρες" είχαμε φτάσει να δίνουμε ακόμη και 100€ για πλήρεις υπηρεσίες (το 2007, προ κρίσης). Εάν κρατήσει τις τιμές του στα επίπεδα αυτά και με αυτές τις υπηρεσίες το μαγαζί αυτό σίγουρα θα μακροημερεύσει! Να σημειώσω ότι δεν ζήτησα sex, η ισπανική της ήταν αρκούντως ικανοποιητική και είπα να έχω και κάτι να περιμένω την επόμενη φορά!Χαμόγελο (Το 7 στον χώρο για την έλλειψη ζεστού νερού στο ντους-το 4 στο μασάζ επειδή βασικά ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ δεν έκανα πολύ μασάζ!)
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2016
Κόστος συνάντησης
25
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, haker301978(1), xprncseeker και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2016
Φίλε σε αυτή την τιμή παίζει και γαμησι ή μόνο πιπα;
09 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πίπα αλλά όχι ακα, αυτή ήταν η δική μου εμπειρία όπως γράφω. Σε δεύτερη επίσκεψη μία καινούργια ούτε καν ισπανική άνευ, από την αρχή μου φόρεσε το "σκουφάκι". Σε λίγο 2η κριτική αναλυτικά!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2