Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 687050
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τη Νικόλ την είχα δει άλλη μία φορά σε πέρασμα μου απ'το εν λόγω κατάστημα.Πρόκειται για μία κοπέλα νέα περίπου 25 με 30 με ωραίο λεπτό σώμα,κανονικό στήθος,κόκκινα μαλλιά μακριά και απαλή επιδερμίδα...Για κάποιους που γυρίζουν τα στούντιο εργαζόταν πιο παλιά στα Τατοίου 71 κτλ...
Με το που την είδα να κάνει παρέλαση,πέρασα στο δωμάτιο για να την δοκιμάσω...
Έκανα ένα ντουζ και μετά από λίγα λεπτά ήρθε για να ξεκινήσουμε...
Έναρξη προκαταρκτικών με το που μπήκε στο δωμάτιο με φιλιά και τριψίματα με πολύ καλή θετική αύρα...Τη διέκοψα μίας και ήθελα να κάνουμε μασάζ για δέκα λεπτά τουλάχιστον και να συνεχίσουμε μετά το "παιχνίδι"...
Το μασάζ της καλό με σχετικά καλές κινήσεις των χεριών και συγχρόνως χαλαρωτικό...Έδωσε έμφαση στη πλάτη αλλά και στα ακρα...Στο τέλος αφού μου έβαλε μία αρκετά καλή ποσότητα λαδιού ανέβηκε για body to body...Πολύ αισθησιακό και αρκετά καλές κινήσεις...
Γύρισα απ'την άλλη πλευρά και αφού αρχίσαμε και πάλι τα τριψίματα και τα φιλιά κατέβηκε προς την ευαίσθητη περιοχή...Πολύ καλή περιποίηση της περιοχής με καραμέλωμα στα @@@κια και σωστές κινήσεις της γλώσσας...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στο σεξ!Δύο στάσεις ήταν αρκετές με τη Νικόλ...Πρώτα ιεραποστολικό με αρκετά καλή συμμετοχή και στη συνέχεια στα τέσσερα όπου με πιο δυνατούς ρυθμούς ένιωθα το τέλος να πλησιάζει,έτσι αφαίρεσα το προφυλακτικό και "ψέκασα" το στήθος της....

Κάθισε λίγο μαζί μου μέχρι να κάνω ντουζ και να ετοιμαστώ και στη συνέχεια με συνόδεψε μέχρι την έξοδο...

Η Νικόλ αποδείχτηκε μία πολύ καλή γνωριμία και μία αρκετά καλή συνεύρεση σε μασάζ...Πιστεύω πως σε κάποιον που τον ελκύει εμφανισιακά και του αρέσει θα περάσει καλά μαζί της...!

Αυτά για τη Νικόλ,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας