Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 36 10
Μασατζίδικα
55997
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη χθες μεσημέρι λίγο πριν τις 4 στο εν λόγω κατάστημα.Στην είσοδο η Καρολίνα όπως μου συστήθηκε,η οποία με οδήγησε στο σαλόνι όπου βρισκόταν η Χαρά.Χαλαρή κουβεντούλα με τα κορίτσια,τα οποία με ρώτησαν αν ήταν η πρώτη φορά,μου ανακοίνωσαν τα προγράμματα.Και ότι υπάρχουν δύο ακόμη κοπέλες,η Δήμητρα και η Ελένη.Εμφανίστηκε και η Δήμητρα,η οποία δεν κάθησε καθόλου στο σαλόνι.Στην συνέχεια ήρθε και η Ελένη.Αφού είδα και τις τέσσερις κοπέλες απέμενε μόνο η απόφαση.Λόγο πληροφοριών στο φόρουμ,αλλά και εμφάνισης της ίδιας η επιλογή ήταν πανεύκολη.Ελένη.Με οδήγησε στο δωμάτιο,μου έδωσε πετσέτα,παντόφλες,με ξαναρώτησε αν θέλω κάτι να πιω και αφού γδύθηκα μπήκα για μπάνιο.Με το τέλος του σκουπίσματος,εισήλθε και η Ελένη στο δωμάτιο,όπου με ρώτησε πόση ώρα θα κάνουμε και το είδος του μασάζ.Η απάντηση ήταν πρόγραμμα μίας ώρας με δυνατό/αθλητικό μασάζ.Ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο και αφού η Ελένη έμεινε με τα εσώρουχα ξεκίνησε το μασάζ.Αρχικά από το κάτω μέρος των ποδιών,γάμπες,στην συνέχεια μηρούς και πιο πάνω όπου μου έκανε και συγκεκριμένες πιέσεις στο αριστερό πόδι και τέλος επιστροφή σε δάχτυλα ποδιών.Ακολούθησε ο αυχένας με την Ελένη να έχει έρθει από μπροστά και στην συνέχεια ώμοι και πλάτη.Αφού με άφησε κοντά στο ένα λεπτό για να χαλαρώσει το σώμα,η Ελένη ρύθμισε την πλάτη του μασαζοκρέβατου.Είχε έρθει η ώρα για το δεύτερο μέρος.Η Ελένη αφού μου έγλυψε τα δάχτυλα των ποδιών,ήρθε από πάνω και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε με τέτοιο πάθος λες και γνωριζόμασταν χρόνια.Ακολούθησαν γλειψίματα σε λαιμό και λοβούς και στην συνέχεια την γύρισα στο κρεβάτι,όπου αφού της έβγαλα το εσώρουχο,ξεκίνησα με γλείψιμο στις ρόγες της και κατέβασμα προς τα κάτω όπου ακολούθησε γλείψιμο στην επίμαχη περιοχή της.Για το τέλος πέρασμα προφυλακτικού και είσοδος στην καυτή τρυπούλα της,όπου μετά από κάποια στιγμή ήρθε το τέλος.Στην συνέχεια μπανάκι,πρώτα εγώ και ύστερα η Ελένη και χαλαρή κουβεντούλα.Συμπερασματικά ήταν ό,τι καλύτερο και θα ξανατιμηθεί μόλις υπάρξει εκ νέου η οικονομική δυνατότητα.Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο λίγο πάνω από μία ώρα.Για το τέλος πήγαμε στην είσοδο όπου τώρα βρισκόταν η Όλγα και μαζί με την πληρωμή,η Ελένη μου έφτιαξε και την κάρτα με την προσφορά.
Να σημειωθεί ότι από τις άλλες τρεις κοπέλες,αυτή που μου έβγαλε κάτι πολύ θετικό ήταν η Χαρά.Πάντως η Ελένη για μένα είναι ό,τι καλύτερο,καθώς συνδυάζει άριστα και τα δύο μέρη.Για μένα πλέον αποτελεί το στάνταρ στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Να σημειωθεί ότι από τις άλλες τρεις κοπέλες,αυτή που μου έβγαλε κάτι πολύ θετικό ήταν η Χαρά.Πάντως η Ελένη για μένα είναι ό,τι καλύτερο,καθώς συνδυάζει άριστα και τα δύο μέρη.Για μένα πλέον αποτελεί το στάνταρ στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια