Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 36 10
Μασατζίδικα 118396
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο. Φιλική υποδοχή από την υπεύθυνη, κέρασμα (επέλεξα νερό) και παρέλαση από Μαργαρίτα, Ναταλία και άλλη μία που ξεχνάω το όνομά της. Ρώτησα για Αλίκη και μου είπε να περιμένω γιατί ήταν με πελάτη. Μετά από 15 λεπτά έρχεται η Αλίκη με αέρινο - θηλυκό βάδισμα και χαρούμενη διάθεση με καλωσορίζει. Ο συνδυασμός των petite χαρακτηριστικών του σώματος που ταιριάζει στα γούστα μου με τον τρόπο προσέγγισης δεν μου άφησε περιθώρια να αρνηθώ.
Πέρασμα στο δωμάτιο, γρήγορο ντουσάκι και αφού σκουπίστηκα, ήρθε η Αλίκη, που έβγαλε τα πάντα εκτός από το στρινγκάκι της. Με ρώτησε πώς θέλω το μασαζάκι και με ξάπλωσε για μια 20λεπτη περιποίηση που διακρινόταν κυρίως από χαλαρωτικές μαλάξεις και αισθησιακά αγγίγματα. Για λίγα λεπτά έκανε πιο δυνατό μασάζ ψηλά στην πλάτη μου, πρωτοβουλία που μου άρεσε (της είχα ζητήσει χαλαρωτικό) και με έβαλε σε σκέψεις να το ζητήσω περισσότερο την επόμενη φορά. Ήταν δεκτική σε χούφτωμα των petite οπισθίων της, ενώ προς το τέλος έσκυψε με τέτοιο τρόπο που τα στηθάκια της τρίβονταν σε όλο μου το σώμα από τις γάμπες μέχρι την πλάτη μου.
Μου ζήτησε να γυρίσω αλλά καθώς ήμουν τούρμπο της πρότεινα να μεταφερθούμε στο κρεβάτι. Όσο το έστρωνε, της έγλυφα τα οπίσθια και το μουνάκι. Την ρώτησα αν της αρέσει, εκείνη έγνεψε ναζιάρικα και την ξάπλωσα ανάσκελα για ένα γλειφομούνι που κατέληξε σε οργασμό με τρέμουλο. Φάνηκε ότι το απόλαυσε (το επιβεβαίωσε στο τέλος), της ξέφυγαν και κάτι ρώσικα/ουκρανικά πάνω στην αποκορύφωση που ποτέ μου δεν ρώτησα τι μπορεί να σήμαιναν. Ως ανταπόδοση με περιποιήθηκε με έναν αισθησιακό συνδυασμό μαλακίας και πίπας χωρίς προφυλακτικό (ρώτησε αν ήθελα ή όχι). Η πίπα της είχε πολύ καλό γλείψιμο του κορμού, διστακτική αλλά αισθησιακή ενασχόληση με το κεφαλάκι, δίχως όμως deep throat. Η συνέχεια είχε πέρασμα προφυλακτικού και την Αλίκη από πάνω να με καβαλάει αργά μέχρι που ήρθαμε σε ταυτόχρονο οργασμό! (? - εδώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου επειδή η ίδια δεν αντέδρασε με την ίδια ένταση όπως στο γλειφομούνι και δεν γνωρίζω αν είναι πολυοργασμική) . Σύνολο β΄γύρου 15 λεπτά, αλλά αξία σε GFE εμπειρία ανεκτίμητη!
Πολύ καλή εντύπωση επίσης που είχαμε 5 λεπτά social time μετά το ντουσάκι για να φρεσκαριστώ και που ζήτησε στο τέλος τα λεφτά, δίχνοντάς μου εμπιστοσύνη τόσο για την αμοιβή που δεν απαίτησε από την αρχή όσο και για κάποιες δικές της προσωπικές πληροφορίες που μοιράστηκε στην κουβεντούλα και τις αγκαλιές που κάναμε μετά ντυμένοι!
Προτείνεται για λάτρεις των GFE petite γυναικών. Βέβαια, την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα ζητήσω επανάληψη της ίδιας εμπειρίας περίπου ή την υποβάλλω σε "stress test" πιο hardcore κατάστασης.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2016
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Invisible Man, Masazonomaxos

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2016
Ο Δαίμων του πληκτρολογίου Θυμός έβαλε για ημερομηνία 1/1 ενώ ήταν 1/2. Αλίμονο κιόλας μην ήταν ανοιχτό το κατάστημα πρωτοχρονιάτικη ημέρα! Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1