Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 20 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αποφάσισα να πάρω την Ταϋλανδέζα. Πράγματι όταν την είδα με το στενό κολάν, το πράσινο babydoll και τα τακούνια κάτι άναψε μέσα μου. Όμορφο προσωπάκι πολύ γλυκό. Το μασάζ της ήταν απολαυστικότατο και κράτησε πάνω από 45 λεπτά. Πραγματικά ξεπιάστηκα. Δυστυχώς μείναμε μόνο εκεί. Η ταϋλανδέζα μου έκανε την κινέζα. Της είπα να συνεχίσουμε σε ερωτική επαφή και μου είπε πρέπει να ρωτήσω την κυρία. Ήρθε η κουτοπόνηρη Λούντα και μου είπε πως εδώ δεν γίνονται τέτοια, όταν της είπα ότι άλλη φορά έχουν γίνει, το γύρισε το τροπάρι ότι δεν ελέγχει τι κάνουν οι κοπέλες στο δωμάτιο. Η τάι μου είπε "την επόμενη φορά". Εν ολίγοις μου φάγανε 60 ευρώ για μασάζ και εγώ έμεινα με το καυλί τούμπανο. Κρίμα γιατί ήταν σέξυ το ταϋλανδεζάκι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2016
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Λία
black crow
Τιμημένος
258
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, fouxter και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2016
Νομιζω οτι επιβαλεται ενα ταξιδι Ταυλανδη heelover για να βρεθεις στο στοιχειο σου
02 Φεβρουαρίου, 2016
Για την τιμή των μπουρδελιάρηδων,να ξαναπάς να πάρης το αίμα μας πίσω.Προτεινω δε, να της πής ότι δινω πρωτα 20 ευρώ και αν κανη σεξ ,θα σας δώκω και τα υπόλοιπα. Πιστευω θα δεχτή,γιατι εχουν αναδουλειές,και μακαρι να εχουν,διοτι αυτό αποβαινει υπέρ του καταναλωτού...
03 Φεβρουαρίου, 2016
το μαγαζί προφανώς θέλει κλειστό κύκλο με πελάτες που ήδη γνωρίζει καλά.
όμως δε μας περισσεύουν τα εξηντάρια μέχρι να μας γνωρίσει.
μαύρο στην πονηρόγρια.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3