Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Καλλιρρόης 48
Hot
Μασατζίδικα
342010
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε σαs και τιs οικογενειεs σαs
Θα ειμαι λακωνικοs στην περιγραφη γιατι ολα εγιναν βιαστικα
Βασικα ειχα ξεκινησει για το Σ101 "Ακροπολη" κι επειδη εκανα λαθοs στον δρομο, παρκαρα λιγακι μακρυτερα τ αμαξι
και χρειαστηκε να περπατησω αρκετα για να φτασω στον αδοξο στοχο μου.........Βρηκα το μασαζομαγαζι κτυπησα κουδουνι με μηδενικη αποκριση και κοιταξα το ρολοι μου........Ελεγε 11.15 ...Τοτε συνειδητοποιω οτι σ αυτο πιθανον ν ανοιγουνε στιs 12.00............Αν δεν παθειs πωs θα μαθειs
Οποτε μιαs και το ωραριο με την δουλεια ητανε αφορητα πιεστικο , αρχισα να περπαταω προs τα πισω για να ξαναπαω στ αμαξι
και να κατυεθυνθω προs Καλλιρροηs 48 .............Αντε τωρα να βρειs χωρο για σταθμευση
Εφτασα λαχανιασμενοs για να μου ανοιξει η κυρια επι τηs υποδοχηs
Εκεινη την ωρα ελευθερη ηταν μονο η Μαριανα ..........οποτε δεν υπηρχαν περιθωρια για....παρελασειs
Η φωτο τηs υπαρχει στο site οποτε δεν χρειαζεται να δωσω περιγραφη μηπωs τυχον και δεν ειμαι αντικειμενικοs
Βιαστικα μπανακι.......ειπαμε το ρολοι εγραφε.........και λιγο μασαζακι μεχρι να μου ορμηξει (στην κυριολεξια!!) η Μαριαννα
και σε λιγο χρονικο διαστημα να με αφησει να ψελλιζω........λεs και ειχα περασει μινι εγκεφαλικο
Δεν χρειαζεται να πω λεπτομερειεs για το ασυγκρατητο αυτο κοριτσι
Αιντε παλι μπανιο και τρεχαλα πισψ στ αμαξι
Καλα να περνατε κυριοι...........και καλη χρονια ναχουμε
ΥΓ οι κυριεs του ..."Ακροπολη" χτυπανε αργα καρτα
Θα ειμαι λακωνικοs στην περιγραφη γιατι ολα εγιναν βιαστικα
Βασικα ειχα ξεκινησει για το Σ101 "Ακροπολη" κι επειδη εκανα λαθοs στον δρομο, παρκαρα λιγακι μακρυτερα τ αμαξι
και χρειαστηκε να περπατησω αρκετα για να φτασω στον αδοξο στοχο μου.........Βρηκα το μασαζομαγαζι κτυπησα κουδουνι με μηδενικη αποκριση και κοιταξα το ρολοι μου........Ελεγε 11.15 ...Τοτε συνειδητοποιω οτι σ αυτο πιθανον ν ανοιγουνε στιs 12.00............Αν δεν παθειs πωs θα μαθειs
Οποτε μιαs και το ωραριο με την δουλεια ητανε αφορητα πιεστικο , αρχισα να περπαταω προs τα πισω για να ξαναπαω στ αμαξι
και να κατυεθυνθω προs Καλλιρροηs 48 .............Αντε τωρα να βρειs χωρο για σταθμευση
Εφτασα λαχανιασμενοs για να μου ανοιξει η κυρια επι τηs υποδοχηs
Εκεινη την ωρα ελευθερη ηταν μονο η Μαριανα ..........οποτε δεν υπηρχαν περιθωρια για....παρελασειs
Η φωτο τηs υπαρχει στο site οποτε δεν χρειαζεται να δωσω περιγραφη μηπωs τυχον και δεν ειμαι αντικειμενικοs
Βιαστικα μπανακι.......ειπαμε το ρολοι εγραφε.........και λιγο μασαζακι μεχρι να μου ορμηξει (στην κυριολεξια!!) η Μαριαννα
και σε λιγο χρονικο διαστημα να με αφησει να ψελλιζω........λεs και ειχα περασει μινι εγκεφαλικο
Δεν χρειαζεται να πω λεπτομερειεs για το ασυγκρατητο αυτο κοριτσι
Αιντε παλι μπανιο και τρεχαλα πισψ στ αμαξι
Καλα να περνατε κυριοι...........και καλη χρονια ναχουμε
ΥΓ οι κυριεs του ..."Ακροπολη" χτυπανε αργα καρτα
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2016
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ