Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202655
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στην προηγούμενη επίσκεψή μου στο παραπάνω ίδρυμα τίμησα την Ολυμπία...Πάρα πολύ καλή και περιποιητική,όμως πριν βγει στο σαλονάκι για να τη δω μου την είχε παρουσιάσει η Μαρία η οποία μου είχε κάνει ιδιαίτερο "κλικ"...
Έτσι είπα να ξαναεπισκεφτώ το ίδρυμα για να γνωρίσω τη Μαρία στα ενδότερα...!
Ώριμη γυναίκα με ωραίο σώμα για την ηλικία της με πλούσιο στήθος,φυσικό.Γλυκό καθημερινό πρόσωπο και απαλή επιδερμίδα.Σε γενικές γραμμές καλύπτει αρκετά γούστα...

Παρκάρισμα εύκολο σε γενικές γραμμές μάλλον λόγω Κυριακής,προφανώς τις καθημερινές είναι πιο δύσκολο.Είσοδος στο ίδρυμα,υποδοχή από άλλες κοπέλες και αναμονή στο δωμάτιο καθώς η Μαρία ήταν απασχολημένη...!
Μετά από λίγα λεπτά ήρθε κοντά μου.Μιλήσαμε για λίγα λεπτά και μου ετοίμασε το δωμάτιο...Έκανα ένα ντουζάκι μέχρι να έρθει και ξάπλωσα για να την περιμένω...Σε πέντε λεπτά μπήκε μέσα και ξεκινήσαμε με πεταχτά φιλιά...Συνέχεια με μασάζ,σαν πρώτο κομμάτι της συνάντησης...Καλό μασάζ με ωραίες χαλαρωτικές κινήσεις,βέβαια προσφέρει και δυνατό για τους λάτρεις του είδους!Περιποιήθηκε καλά όλα τα σημεία του σώματος δίνοντας έμφαση σε αυχένα και πόδια...
Σιγά σιγά πλησίαζε και στην ευαίσθητη περιοχή...Κάποια χαιδέματα και έναρξη σε τριψίματα...Φιλιά πεταχτά σε λαιμό και στόμα και συνέχεια με πιπίλισμα στο στήθος της.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Καλό στοματικό με ωραίες κινήσεις της γλώσσας και χωρίς βιασύνες...Επίσης πέρασμα και απ'την ευρύτερη περιοχή με ολιγόλεπτο καραμέλωμα στα @@@κια...!
Πρώτη στάση στο σεξ με τη Μαρία από πάνω να έχει καλή συμμετοχή με αληθοφανείς εκφράσεις.Αλλαγή για ιεραποστολικό όπως όπως καθώς δε βόλευε και πολύ το κρεβάτι αλλά παρ'όλα αυτά ήταν άψογα στημένη.Τέλος με πισωκολλητό όπου με πιο δυνατούς ρυθμούς μας βρήκε το τέλος της συνεδρίας!

Κάθισε λίγο έκανε ντουζάκι και μετά έκανα και εγώ,μιλήσαμε για λίγο μέχρι να ντυθούμε και οι δύο και με συνόδεψε μέχρι την έξοδο ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον...!

Συμπερασματικά η Μαρία ήταν μία πολύ καλή συνεδρία και χαίρομαι καθώς το "κλικ" που μου είχε κάνει βγήκε σε καλό...!Σε κάποιους συναγωνιστές που θα περάσουν από το παραπάνω ίδρυμα και θα τους αρέσει την συστήνω καθώς δύσκολα θα φύγουν δυσαρεστημένοι...

Αυτά για τη Μαρία,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαρία