Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 450 10
Συγγρού 40-42
Hot
Μασατζίδικα
686799
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Παρασύρθηκα από τον συναγωνιστή και αφού η Jesika έιχε δουλειά αποφάσισα να την τιμήσω .Κατ´αρχην είναι bbw αν και θα την χαρακτήριζα bfg (big fat girl) πράγμα βέβαια που ήξερα αφού την είχα δει(καλα να πάθω ) αλλά σκέφτηκα να δοκιμάσω και ένα τέτοιο σωματότυπο αφού μόνο σε τσόντες έχω δεί.
Για να μην πολυλογώ μασάζ αδιάφορο δεν παίρνει πίπα ακα γιατί έχει λέει ουλίτιδα! όχι ότι σκέφτηκα να φιλήσω το μαμούθ αλλά για την ιστορία.
Που να το κουμανταρεις το πραμα αυτή θέλει γήπεδο για να το κάνετε όχι μασαζοκρεββατο,γενικά προσπαθεί να σου κλέψει τον χρόνο με ότι μαλακία της κατέβει μια ζεστάθηκε μια που ίδρωσε και φεύγει ο στοκος που είναι πασαλειμμένη γενικά θα έλεγα μακρυά και αγαπημένοι,και το καλύτερο για το τέλος,κάνει και Nuru λέει ( βρε ούστ!) γιατί είναι και χορεύτρια
Μαύρο από εμένα για πάντα Ζέτα
Και το μουνί σου πέτα!!
Για να μην πολυλογώ μασάζ αδιάφορο δεν παίρνει πίπα ακα γιατί έχει λέει ουλίτιδα! όχι ότι σκέφτηκα να φιλήσω το μαμούθ αλλά για την ιστορία.
Που να το κουμανταρεις το πραμα αυτή θέλει γήπεδο για να το κάνετε όχι μασαζοκρεββατο,γενικά προσπαθεί να σου κλέψει τον χρόνο με ότι μαλακία της κατέβει μια ζεστάθηκε μια που ίδρωσε και φεύγει ο στοκος που είναι πασαλειμμένη γενικά θα έλεγα μακρυά και αγαπημένοι,και το καλύτερο για το τέλος,κάνει και Nuru λέει ( βρε ούστ!) γιατί είναι και χορεύτρια
Μαύρο από εμένα για πάντα Ζέτα
Και το μουνί σου πέτα!!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ζέτα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2015
χαχαχαχα ντουλάπα δίφυλλη
prokopis_proikismenos
25 Δεκεμβρίου, 2015
Τι να σου πω ρε φιλε απο τη στιγμη που η κοπελα δεν ηταν στα γουστα σου δεν επρεπε να την παρεις,εγω παντως και ενα αλλο φιλαρακι που περασαμε μαζι της..μειναμε ευχαριστημενοι!!!Και νταξει ειναι το εντελως αντιθετο απο τη Jessica,,η Jessica ειναι μινιατουρα και εχει αθλητικο σωμα!
C
Chikatos
26 Δεκεμβρίου, 2015
Πως κι ετσι,αρνητικο σχολιο για τη Ζετα.. θεωρειται απο τα καλα εργαλεια του μαγαζιου.Τεσπα γνωμες και γουστα ειναι αυτα.Παντως κι εγω που περασα προσφατα μαζι της μια χαρα περασα δε με χαλασε καθολου..αλλα οχι και big fat girl ειπαμε..juicy ναι...Τα big fat girls δεν εχουν καμια ελπιδα σε αυτο το χωρο..αχαχαχα
B
belmonto
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3