Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834961
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
.......... Κατόπιν τής πρό ήμερών όδυνηρής μου έμπειρίας σέ πορνείο της Ιάσονος 1, όδυνηρή ώς πρός τόν χώρο πού ή έξασκούσα κορασσσσσσίς μου παρέδωσε τον πρωκτό της, σέ μία όρισμένης χρονικής διάρκειας καί χρηματικής συνουσίας,όδευσα μέ αργά βήματα
καί έμπλεούς σκέψεως καί αναλογισμών, γιά τήν λεία μυική στιβάδα, παρά του ότι διεξήχθη έντός ένός παρακμιακού καί ρυπαρού δώματος, πρός τό ένδοξο ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 29...........ΈρωταςΈρωτας

Κορασσσσίς Λία.......... πλάσμα στοργικό, εύπειθές καί ύπάκουο, πού διένυε τήν τέταρτη δεκαετία ....... σχολή Ζάνα !! ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ....... Μέσα στο δωμάτιο άρχισε να ξεκουμπώνη τήν άσπρη ίατρικη περιβολή , σταμάτα τής ψιθύρισα και βρέθηκα πίσω της. έσκυψα πάνω από το κεφάλι της και σήκωσα τά μαλλιά που κάλυπταν τους ώμους της. μύρισα τό άπαλό άρωμα στην βάση τους, περασα το χέρι μου άναμεσα στους γλουτούς ένώ οι φλέβες στό πέος μου είχαν γεμίσει αίμα ........ αύτή ή άπαλή, ύγρή, γλυκιά χιλιοειπωμένη καί χιλιοτραγουδισμένη αίσθηση που όσες φορές καί νά τήν βιώνεις τήν αποζητάς ξανά καί ξανά πλημμύρισε το μυαλό μου, καί τό σύνολον του είναι μου........... Το σώμα ίσχνό, λιπόσαρκο άλλά μέ τέλειες άναλογίες τά στήθη της θηλυκά 2,5άρια έργο θεικό τής μεγαλύτερης τέχνης........ Οι θηλές της πηγή ζωής, άφατο άρσενικό όραμα, τό κορυφαίο έπιστέγασμα τού έρωτισμού, καί τής σεξουαλικότητος , ροδαλές στητές μέ προκαλούσαν έντονα............ το χέρι μου κατέβηκε στό ζεστό αίδοίον της όπου και χάιδεψα γλυκά την κλειτορίδα της.

Με άπώθησε άαπαλά καί έσκυψε βάζοντας το πέος μου στό στόμα της.
Παρακολουθούσα μέ γενετήσιο ένδιαφέρον τά σαρκώδη χείλη της καθώς το κομψό, όμορφο κεφάλι της άνεβοκατέβαινε σέ μία έξαιρετικά ήδονική , ύγρή καί θερμή πεολειχία.
Την γύρισα άνάσκελα καταγής στό πάτωμα και σήκωσα ψηλά τα πόδια της πιέζοντάς τα μέ τους καρπούς μου καί διείσδυσα όχι ιδιαίτερα βίαια μέσα της,
Κάτι πού ξεκίνησε ώσάν μιά μακρινη σεισμική δόνηση καί πού διήγειρε βαθειά τα κύτταρα του έγκεφάλου μου καί πλησίαζε διαρκώς με τρέμουλο μεγεθύνοντας τούς κυματισμούς σέ φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Το τσουνάμι τής ήδονής ξέσπασε συγκλονίζοντας μέ άνεξέλεγκτους σπασμούς το κορμί μου.

Τα χείλια μου κόλλησαν σέ ένα φιλί πάνω στον βελούδινο λαιμό της καί σύντομα οι χιλιοτραγουδισμένοι σπασμοί της ύπέρτατης ήδονής ύποχώρησαν καθώς βόγκηξα και άναστέναξα.......... προσπάθησα να έλέγξω τά άνεξέλεγκτα, νά καθυποτάξω τά άνυπότακτα καί νά παρατείνω αύτές τίς στιγμές τής υπέρτατης ήδονής.......... άλύχτησα σαν λυσσασμένος σκύλος καθώς τα κύματα ήδονής έρχονταν ώσάν άνταριασμένα πυκνά νέφη συγκλονίζοντας τήν σάρκα μου.........

Οί ήδονικοί σπασμοί πού συνόδευσαν τήν σπερματέγχυση μέσα στήν περιφαλλίδα ήταν συγκλονιστικοί καί γιά μιά στιγμή άπώλεσα τήν έπαφή με τούτο τόν μάταιο καί κάλπικο ντουνιά...................
Αύτά τά πολύ θερμά φίλοι μου γιά τήν ίέρεια Λία !!

Βέβαια λατρεμένοι μου φίλοι ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση !!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2015
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λία
amjik
Τιμημένος
61
Πόντοι:
22.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dmtrsxxx, panagos7, PSAXTIRI και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2015
Χαχα, τι βλέπω? Χάσαμε τη δουλειά από το Φ104 και προσλήφθηκες Στουρνάρη? Εύγε κόκκορα, πάντα τέτοια!
24 Δεκεμβρίου, 2015
Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
24 Δεκεμβρίου, 2015
κορυφαίες περιγραφές που τις έχουμε απίστευτα ανάγκη όλοι... τώρα και σε νέο κλάδο μασατζίδικα... στον αποκάτω που σε καλεί προμότορα, παρά την τόσο μερακλίδικη περιγραφή, τι να πωω... ακόμα θυμάται που στο λύκειο τον αφήνανε μετεξεταστέο στην έκθεση και ζηλεύει ... αλλά μάλλον δεν έφτασε λύκειο!! και το σαμπουάν που διαβάζει ενώ χέζει του φαίνεται λογοτέχνημα, πόσο μάλλον οι κριτικές σου
28 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

......

........ ΚαπέλοΈρωτας
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4