Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 833702
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπόν τη Σόφη την είχα γνωρίσει στο ίδρυμα μία μέρα που πέρασα καθώς μου άνοιξε και με υποδέχτηκε...Γυναίκα ώριμη με μεγάλο στήθος,κορμί με λίγα περιττά κιλά που τις πηγαίνουν,σε στυλ νταρντάνας και καθημερινό πρόσωπο...Είναι περιποιημένη με απαλή επιδερμίδα και πάντα προσεγμένο μακιγιάζ!
Την επέλεξα αυτή τη φορά για γνωριμία στα ενδότερα...Πέρασα στο δωμάτιο και την περίμενα κάνοντας ένα ντουζάκι...
Μετά από λίγα λεπτά ήρθε κοντά μου για να ξεκινήσουμε.Δώσαμε κάποια φιλιά στην αρχή μέχρι να ξεκινήσουμε το μασάζ.
Μασάζ καλό με περιποίηση στα άκρα,τον αυχένα,τις πλάτες και γενικά όπου χρειαζόταν να είναι χαλαρή ήταν και όπου χρειαζόταν να βάλει λίγο δύναμη έβαζε...Το μασάζ κράτησε περίπου δεκαπέντε λεπτά.
Με κάποια χάδια στην ευαίσθητη περιοχή ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά.Φιλιά στα αυτιά μου και στο λαιμό αλλά και σε όλο το σώμα ήταν η συνέχεια...Κατέβηκε στην ευαίσθητη περιοχή όπου προσέφερε καραμέλωμα για ώρα...Λίγη περιποίηση και από μέρους μου με πιπίλισμα στο στήθος της για λίγα δευτερόλεπτα αλλά και στο λαιμό της!
Έναρξη του στοματικού,αρκετά καλό με ήρεμες κινήσεις και λίγη χρήση χεριού.Πέρασμα του προφυλακτικού,λίγο ακόμη στοματικό πριν ξεκινήσουμε το σεξ!Πρώτη στάση με τη Σόφη από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για πισωκολητό όπου στήθηκε άψογα.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου παρόλο ότι είχαμε κάτσει άβολα στο μασαζοκρέβατο μας βρήκε το τέλος με επιτυχία!

Χωρίς ίχνος βιασύνης παρόλο που ουσιαστικά είχε ολοκληρωθεί το μισάωρο πρόγραμμα μάζεψε τα εσώρουχά της και μιλήσαμε για λίγο...Αφού έκανα ντουζάκι και ντύθηκα με συνόδεψε μέχρι την εξώπορτα όπου και με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας!

Συμπερασματικά πέρασα ένα όμορφο μισάωρο με τη Σόφη.Πέρα από την περιποίηση της είναι και χαλαρός άνθρωπος και μπορείς να συζητήσεις και κάτι κατά τη διάρκεια του μασάζ...

Αυτά για τη Σόφη,την οποία σε όποιον του αρέσει εμφανισιακά την προτείνω,τώρα κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2015
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό