Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 36 10
Μασατζίδικα 55995
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα μεσημέρι , αφού προηγούμενος είχα επισκεφτεί καμιά δεκαριά ακόμα μασατζήδικα…επίσκεψη και από εδώ για να δώ την καινούργια πρώην στουντιοκόριτσο αλλά βασικά για αν βρω εύκαιρη την Έρρικα να περάσω μαζί της , στην υποδοχή κλασσικά η Όλγα , και τα δύο σαλόνια γεμάτα , όλα τα δωμάτια γεμάτα έτσι αναγκαστικά είδα (και με είδαν)πολλούς πελάτες , ρόστερ το κλασσικό
Ελένη ξανθιά μιλφογκίλφ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,Χαρά μελαχρινή μίλφ με πιασιματάκια 2άρι βυζί ,Καρολίνα η "σοκολάτα" τούμπανο , κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτα βυζιά ,Δήμητρα καστανή μίλφ χοντρή με 3.5-4άρια βυζιά ,Έρρικα μελαχρινή λεπτή κοντή ταϊλανδέζα με μικρό βυζί και Μαριάννα μελαχρινή κανονικό σώμα μακρύ μαλλί ωραίο κώλο 2άρι βυζί , ενδιαφέρουσα παρουσία αλλά πληροφορίες λένε ότι δεν κάνει σέξ(όπως και η Έρρικα βέβαια)αλλά δεν γνωρίζει ούτε μασαζ….

Είχα ενημερώσει εξ αρχής την Όλγα ότι θα περάσω με την Έρρικα έτσι περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να αδειάσει δωμάτιο…κάνα μισάωρο μετά πέρασα στο δωμάτιο . Ήρθε η Έρρικα με ρώτησε αν θα κάνω μπανάκι μου έδωσε πετσέτα. Της είπα ναι , κάνε το μπάνιο σου και έρχομαι μου απάντησε . Έκανα το μπανάκι μου λοιπόν δεν άργησε να έρθει , μπήκε στο δωμάτιο και συνέχεια μου έλεγε πρόσεχε να μην γλιστρήσεις .

Την πλησίασα και άρχισα να την φιλάω , μου είπε να ξαπλώσω , της είπα όχι να με γλύψεις πρώτα , κάθισα στην καρέκλα , αυτή πήρε ένα κομμάτι χαρτί και γονάτισε μπροστά μου , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , ξεκίνησε να γλύφει τόσο τα αρχίδια όσο και τον κορμό του πούτσου μέχρι που τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της , δεν βολευόταν και μου είπε να σηκωθώ και να στηριχτώ στην άκρη του κρεβατιού , έσκυψε μπροστά μου και με με ρούφηξε μέχρι που τελείωσα στο στόμα της , τα έφτυσε στο χαρτί και μου είπε να μπώ για μπάνιο .

Έκανα ξανά μπάνιο και ξάπλωσα , με ρώτησε αν και σήμερα θέλω δυνατό μασάζ αλλά της απάντησα ότι σήμερα θέλω χαλαρωτικό…. Έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της , ξεκίνησε το μασάζ από τις πατούσες , εντάξει όταν το έχεις το έχεις …κάνει καταπληκτικό μασάζ , συνέχισε πόδια , μετά ανέβηκε πάνω μου και ξεκίνησε στην μέση πλάτη ώμους , ξανά όρθια για να μου κάνει στα χέρια και στον αυχένα , ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ και εκεί που είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου και νόμιζα ότι τελειώσαμε , ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να μου κάνει μασάζ με τους αγκώνες τα γόνατα και τα καλάμια της…δεν μου έχουν κάνει ξανά τέτοιο μασαζ…….μου έκανε στα πόδια στην πλάτη στα κωλομέρια…..δεν μπορώ να σας το περιγράψω αλλά θα σας δώσω μία εικόνα…. Κινιόταν πάνω στο κορμί μου κάνοντας “μανούβρες”που κάνουν πχ οι αθλητές στην ιστιοπλοΐα…και εκεί που νόμιζα ότι λόγω του λαδιού θα πέσει κάτω από το κρεβάτι με επιδέξιες κινήσεις απλά άλλαζε πλευρά πάνω στο κορμί μου….Κάποιος που θέλει μασάζ πρέπει να την δοκιμάσει με κλειστά τα μάτια.

Αφού κάναμε τουλάχιστον 45 λεπτά μασάζ μου είπε να γυρίσω , με σήκωσε καθιστό και συνέχισε το μασαζ στο πρόσωπο και στο κεφάλι ενώ μου έκανε και αρκετές διατάσεις … όταν τελείωσε με ρώτησε όλα εντάξει? Έπιασα τον πούτσο μου της τον έδειξα και της είπα όχι όλα…γέλασε , σκουπίστηκε από τα λάδια κα πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , αυτή την φορά η πίπα της ήταν κάπως βιαστική αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο έχυσα στο στόμα της για δεύτερη φορά .

Μου είπε να κάνω μπάνιο για να μπει μετά και αυτή , μόλις βγήκα μου έδωσε άλλη καθαρή πετσέτα διότι η άλλη ήταν βρεγμένη , έκανε κα αυτή το μπανάκι της τα είπαμε λίγο και έφυγα.

Στο δωμάτιο έκατσα πάνω από ώρα , επιγραμματικά θα πω , τέλειο μασάζ , δυο εκτονώσεις έστω και χωρίς σεξ μόνο με 60 ευρώ. Απλά δοκιμάστε την.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2015
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας