Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 46 10
Μασατζίδικα
144891
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Το duo ψηνόταν εδώ και καιρό με τη συναίνεση και των 3ων πλευρών, απλά έπρεπε να βρεθεί το κατάλληλο timing. Καθώς ήταν η πρώτη μου φορά,το δούλεψα αρκετά στο μυαλό μου και αποφάσισα ότι ο καλύτερος συνδυασμός είναι 35αρα με 20ρα αλλιώς δεν θα είχαν μεταξύ τους τη χημεία/περιέργεια & η φάση θα γινόταν άβολη ως& αστεία. Γενικά σε ένα μασαζοχώρο με 7 κοπέλες και 4 δωμάτια,όπου παίζει βασανιστική αναμονή για όλους στις ώρες αιχμής, ένα duo είναι κάτι το ευπρόσδεκτο και εύκολο να κανονιστεί μεσημεριανές ώρες! Στις συζητήσεις που είχα κάνει με την Τζένη μου δήλωνε ότι ήταν πρόθυμη για γλωσσόφιλα με κοπέλα αλλά δεν θα γλυφομούνιαζε, οπότε ο σκηνοθέτης(!) διέταξε 1η-στάση: ξάπλα στο μασαζοκρέβατο η Τζένη με γυμνό καυλί στο στόμα (εγώ όρθιος) και την Αναστασία να της σχηματίζει την αλφάβητο στα χαμηλά γονατιστη ανάμεσα στα πόδια της. Όπως είπα σε προηγούμενη κριτική, η Τζένη άπαξ και επιμείνεις στην-εύκολα να βρεθεί-μεγάλη κλειτορίδα της σε 5-6 λεπτά σου δίνει τα υγρά στη μάπα... οπότε πρώτη νοητική-φωτό-saved τα ζουμιά της Τζένης να στάζουν από το μουτράκι της Αναστασίας. Συνέχεια με μένα ξαπλωτό, την Αναστασία καθιστή στο στόμα μου και τη Τζένη πρώτα να μου τον γλύφει, έπειτα να περνά λάστιχο και να ανεβαίνει στο στυλιάρι μου γλωσσοφιλώντας ταυτόχρονα την πιτσιρίκα. Σε αυτό το σημείο, και αφού ανεβοκατέβηκε και έτριψε αρκετά κλειτορίδα,η Τζένη δήλωσε ότι τελείωσε 2η φορά.Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά μια μεταστροφή συνείδησης από την "παλαιότερη δήλωση" υπήρξε σίγουρα αφού σαν επόμενη στάση είχαμε την Αναστασία ξαπλωτή και τη Τζένη να της γλύφει βαθιά το μουνί της, αναφωνώντας "κοίτα πως έχει ανοίξει σαν ροζ τριαντάφυλλο" εγώ να είμαι μεταξύ γλειψίματος στα μικροσκοπικά βυζάκια της Αναστασίας,φιλιών & πίπας με προφ/κο και τελικά την τελευταία να τελειώνει με πολλά υγρά και σπασμούς. Ακολούθησε και μία στάση με τις δύο ξαπλωτές οριζόντια, να φιλιούνται στο στόμα και εγώ από πίσω να τον βάζω μία στη μία-μία στην άλλη καθώς και διάφορα μικρής διάρκειας τραινάκια. Για το χρόνο δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να περάσαμε την 1h15', τελείωσα στις βυζάρες της Τζένης φιλώντας Αναστασία στο στόμα. Απολογισμός (πάντα σύμφωνα με δηλώσεις) 3 εκτονώσεις Τζένης, ένας Αναστασίας& ένας δικός μου- VFM κατά τη γνώμη μου για 140€ και την εμπειρία-ανάμνηση που θα κρατήσω. Μόνη μου απορία προς τη Τζένη (η οποία διαβάζει αλλά δε σχολιάζει ποτέ κριτικές Online), πως άντεξε να συνεχίσει δουλειά ως τις 9 εκείνη τη βάρδια και πως είναι η καθημερινή σχέση της με Αναστασία μετέπειτα... Σίγουρα το ξανάκανα πάντως. "Μεταξύ αστείου και σοβαρού" προέβλεψα ότι θα της σκάσει της μικρής 50 ευρώ κάνα πρωί πριν ανοίξουν το μαγαζί για να της ξαναγλύψει το μουνάκι με τον ίδιο τρόπο! Αυτά είχα να καταθέσω-χωρίς να σημαίνει ότι και η δική σας εμπειρία θα είναι ανάλογη ή εξίσου διασκεδαστική καθώς όλα είναι θέμα χημείας και οικειότητας...
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 17, 2015
Κόστος συνάντησης
140
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
- Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αναστασία
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Επειδή βλέπω ότι έχεις εμπειρία στα DUO θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σου για το που μπορώ να κάνω
καλό DUO σε μασάζ υποθέτω. Γενικά μου αρέσουν τα μοντελέ κομάτια
Ευχαριστώ!