Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 36 10
Μασατζίδικα
55997
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά από αρκετές καλές κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα αποφάσισα να το επισκεφθώ το απόγευμα.Στάση τραμ ΜΠΑΚΝΑΝΑ,περπάτησα 5 λεπτά και ανέβηκα στον 1ο όροφο δίχως να δώ τον τύπο στο συνεργείο που αναφέρουν άλλοι φίλοι.Η εσωτερική σκάλα με κεράκια στα σκαλοπάτια.η Όλγα στην πόρτα και είσοδος σε ένα από τα σαλόνια.Συνάδελφος στο χώλ,άλλος ένας στο σαλόνι παρουσίας της γνωστής Καρολίνας,στο μπαλκόνι η Δήμητρα και η Ελένη.Η Σαμπρίνα μέσα έξω για προετοιμασία δωματίου.Οι περογραφές των ανωτέρω από άλλους φίλους.Αναμονή λόγω κίνησης στα δωμάτια και κάποια στιγμή κάθεται κοντά μου η Χαρά,η οποία αμέσως μου έκαμε το παραπάνω κλίκ,τόσο όσο να σκεφθώ μακάρι να είναι ελεύθερη.Πράγματι όταν μου είπε η Όλγα να περάσω στο δωμάτιο χάρηκα όταν σε ερώτηση μου για την Χαρά μου είπε ότι είναι ελεύθερη.Καθαρή πετσέτα,σφραγισμένες παντόφλες και μπάνιο στην ντουζιέρα του δωματίου.Η Χαρά μελαχρινή,μαλλιά ατίθασα,πρόσωπο sexy,μαύρο κολάν και μαύρη μπλούζα δίχως μανίκια.Ωραία και sexy γυναίκα.Έφερε αφρώδη οίνο και για τους δύο,αρχίσαμε με ένταση τα φιλιά παντός τρόπου και έντασης,μία διακοπή για μασάζ αλλά μετά από λίγο ένοιωσα την γλώσσα της να αγγίζει όλα τα σημεία του σώματος μου,ωραία αίσθηση.Ετσι διακόψαμε το μασάζ και αρχίσαμε να περιποιείται ο ένας τον άλλο με όποιο τρόπο μας ερχόταν την στιγμή εκείνη...Μεγάλη ανταπόκριση στην προσπάθεια μου να την ευχαριστήσω,πράγμα το οποίο απόλαυσε και μετά εναλλαγή ρόλων μέχρι την δική μου απόλαυση.Συμπέρασμα από την συνάντηση μου με την Χαρά είναι ότι πρόκειται για μία πολύ θερμή και απίθανη γυναίκα που τα δίνει όλα για να μας ικανοποιήσει και γιατί όχι να περάσει καλά και αυτή.Ευχαριστώ πολύ Χαρά μου ,θα τα πούμε σύντομα...
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2016
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι