Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 450 10
Συγγρού 40-42
Hot
Μασατζίδικα
686814
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μετά από μια έντονη συνάντηση 2.5 ωρών σε γραφείο για επαγγελματικούς λόγους, καρφί αναχώρηση από Κολωνάκι με προορισμό το Κουκάκι.
Η ένταση ήταν τόση που με την έξοδό μου απ' το γραφείο, με κυρίευσε μια πελώρια λαχτάρα για άδεισμα σε Τζέσικα που δεν δοκίμασα ακόμα ή έστω σε μια τύπου Μέριλυν (η αξιομνημόνευτη πορνόφατσα που επισκέφτηκα κατά την σύσταση του ιδρύματος και αρκετοί φίλοι είχαν την ευκαιρία να τιμήσουν).
Στο ασανσέρ πλέον αναγράφεται σε χαρτάκι το 'ΜΑΣΑΖ' (δικό μας είναι όλο το κτίριο?)
Είσοδος και σαλονάρισμα (ο θεός-αν υπάρχει τελικά- να το πει τέτοιο) από μια ονόματι Αλίσια και άλλη μία ξανθιά με νερουλούς βύζους.
Θα είμαι ειλικρινής..η απόσταση μεταξύ εμού και των κοριτσιών ήταν αρκετή ώστε να με παραπλανήσει.. Η απόσταση λόγω κάποιων περιγραφών με έκανε να πιστέψω ότι ίσως εκείνη τη στιγμή η Αλίσια δεν ήταν η Αλίσια αλλά η Τζέσικα..(την οποία είχα δει έτσι κι αλλιώς κατά λάθος με την λήξη της συνεδρίας μου με την Μέριλιν...είχε μπει άθελά της στο δωμάτιο...)
Ήμουν αρκετά θολωμένος και ρώτησα μέχρι και τη σερίφισα να μου προτείνει κάποια..
Με απαράμιλλη σιγουριά ψέλλισε το όνομα της Αλίσιας...
Πληρωμή πέρασμα στο δωμάτιο και τοκ τοκ...η Βέφα...
Είμαι σίγουρος γελάτε κάποιοι αλλά η κοπέλα πραγματικά έπλαθε κουλούρια στην πλάτη μου τονίζοντας καθόλη τη διάρκεια της χειρομάλαξης πόσο πολύ της αρέσει να κάνει 'μασαζ'..( κοπελιά..θα στα πει κάποιος σίγουρα: Youtube και βιντεάκι με μαθήματα μασάζ..κάνε σε μια φίλη σου..ΞΕΚΙΝΑ από τα πόδια κι άρχισε ν ανεβαίνεις..) Δεν είναι τα αντρικά κορμιά μπωλ να βάλεις τα αυγά, τη φαρίνα και τη βανίλια μαγαδασκάρης..Δε πάμε στη πλάτη μετά στα πόδια και μετά απ τα πόδια στον αυχένα..Μεταξεταστέα..δε σου είπα τίποτα γιατί δεν μ αρέσει να προσβάλλω επί τόπου γιατί στο φινάλε δε μου φταις εσύ (φταις γιατί δεν είσαι ψαγμένη )..τουλάχιστον έδειξες να το παλεύεις...
Σωματικά με τη ρόμπα ξεγελιέσαι γιατί άσχημες γάμπες δε λες ότι έχει αλλά μόλις βγει η ρόμπα εκεί έρχονται στο μυαλό οι σακούλες του Σκλαβενίτη και η γενικότερη συμβολή τους στην εξυπηρέτηση του πελάτη..
Λόγω έλλειψης σακούλας και ξενερώματος γενικά, κάνω μία να κοιτάξω το ρολόι..πέρασαν 45 λεπτά.. η φάτσα γιατί δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσω...γυρνάω πέσε και πέρνε της λέω.. Δεν τέλειωσα, παρόλο το ψέμα που της είπα ότι έγινε κάτι τέτοιο..ΝΑΙ κι εμείς υποκρινόμαστε και στο γαμίσι ακόμα, όπως εσείς κορίτσια...
Μπανάκι και κατά την έξοδο ένα στοπ στην πόρτα γιατί κάποιος έμπαινε σε άλλο δωμάτιο (εχεμύθεια )...
Βγαίνοντας στον διάδρομο, κάπου εκεί... στη μέση του διαδρόμου το μεγάλο FLASH....
To be continued
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2015
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας