Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 36 10
Μασατζίδικα
55995
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Εμπιστεύομαι τον Σμύρνη με κλειστά μάτια πλέον, οπότε αποφάσισα να τσεκάρω το ταϋλανδεζάκι. Όταν την είδα, πραγματικά κάτι σκίρτησε μέσα μου και το ξέρω ότι το 9άρι είναι πολύ αλλά το κορίτσι είναι ακριβώς στα γούστα μου. Αδύνατη με καρέ μαλλάκι και γυαλιά. Πολύ όμορφι πρόσωπο. Φανταστείτε τη Μαριάννα του Κ48 σε ταϋλανδέζα. Είναι πρόσχαρη, ομιλητική με χιούμορ. Άνετα την έβγαζες έξω για ποτάκι. Το μασαζ της ήταν πολύ δυνατό αλλά θεραπευτικό. Το κατέχει απόλυτα. Βέβαια δεν έχει ίχνος αισθησιασμού, αντιθέτως πόναγα και βόγγαγα αλλά το χρειαζόμουν. Όπως αναφέρει ο Σμύρνης η κοπέλα προσφέρει μόνο πίπα. Έτσι και έγινε. Ξεκίνησε με καλαμπαλίκινγκ και γλείψιμο σε όλο τον κορμό και μετά τον κατάπιε.Έχυσα στο στοματάκι της χαζεύοντας το πανέμορφο πρόσωπο με τα γυαλάκια. Πραγματικά καύλα. Θα ξαναπάω πολλάκις για ιατρικούς λόγους
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Έρρικα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2015
Αδερφε τι ωρα ειχες παει περιπου και πετυχες την Ερρικα????Θελω να επισκευτω το εν λογω ιδρυμα αλλα μονο και μονο για την συγκεκριμενη κοπελα οποιος γνωριζει τι ωρες μπορει να την πετυχω ας βοηθησει....
X
XANIOTIS1
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1