Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 686807
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τα περισσότερα τα έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές για την Άντζελα...Η γυναίκα έχει τρομερή ενέργεια και γουστάρει αυτό που κάνει...Την γνώρισα στη Στουρνάρη και έκτοτε έχω περάσει μαζί της αρκετές φορές.Πάντα γίνεται και καλύτερη στις υπηρεσίες της.

Απόγευμα Παρασκευής και είπα να περάσω απ'τη περιοχή να δω τι γίνεται...Αφού η κυρία μου παρουσίασε τις κοπέλες ήρθε και η Άντζελα,εντυπωσιακή όπως πάντα...Δεν είναι και κανά μικρό κοριτσάκι κι όμως το σώμα της είναι άψογο με ωραία πόδια...Κάποια κουβέντα στην αρχή και έναρξη των προκαταρκτικών...Γλωσσόφιλα και πιπίλισμα στα βυζιά της για λίγα λεπτά,κάπου εκεί νόμιζα πως δε θα κάνουμε μασάζ...
Κι όμως ξάπλωσα στη συνέχεια και μου ξεκίνησε ένα ωραία χαλαρωτικό μασάζ...
Μετά από μασάζ περίπου δέκα λεπτών ξεκινήσαμε και πάλι...Στοματικό άψογο με φτυσίματα,προστυχόλογα και έκφυλες ματιές...Πέρασμα του προφυλακτικού και λίγο ακόμη πίπα...Την γύρισα για να περιποιηθώ και εγώ το γατάκι της.....Δεν έκατσε έτσι και με παρότρυνε να βάζω και στο κώλο της δάχτυλο...
Αφού πέρασαν κάποια λεπτά ξεκινήσαμε το σεξ με αυτή από κάτω.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου στα τέσσερα στήνεται άψογα...Συνεχίσαμε για λίγο μέχρι την "πίσω πόρτα" της η οποία είναι καλά δουλεμένη...Λίγα λεπτά με δυνατούς ρυθμούς και ήρθε το τέλος...

Δε το συζητώ για μένα είναι απ'τις καλές σε υπηρεσίες αυτή τη στιγμή.Όσοι την γνωρίζουν καταλαβαίνουν,όσοι όχι νομίζω πως μία γνωριμία δε θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Αυτά για την Άτζελα,τώρα κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι