Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 36 10
Μασατζίδικα 55997
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πέρασμα την περασμένη εβδομάδα από το μαγαζί της 'Όλγας. Αν και απογευματινή ώρα που συνήθως γίνεται χαμός τα πράγματα ήταν ήρεμα. Περνάω κατευθέιαν στο δωμάτιο και η Όλγα μου παρουσίασε τις εξής: Χαρά, Δήμητρα, Σαμπρίνα ενώ παρούσα ήταν και η Ελένη αλλά ήταν απασχολημένη. Διαλέγω την Σαμπρίνα που είχα ακούσει για το εξαιρετικό μασάζ που κάνει. Μπανάκι και σε λίγο έρχεται η κοπέλα. Για όσους δεν την γνωρίζουν ξανθιά με ωραίο πρόσωπο & μάτια, μετρίου αναστήματος με ωραία πόδια και στητό κωλαράκι. Με ρωτάει για το τι είδους μασάζ θέλω και λέω δυνατό. Ξεκινάει αρχικά ασκώντας πίεση σε διάφορα μέρη του σώματος και αναγνωρίζει τα σημεία που υπάρχει πρόβλημα. Μου ζητάει να τις λέω ενα πονάω ή όχι για να ξέρει. Κατόπιν αρχίζει να δουλεύει τα "προβληματικά σημεία" με υπομονή και επιμoνή μέχρι που το πρόβλημα δεν υπήρχε πλέον....Ναι!Ναι! Στην διάρκεια του μασάζ είναι αρκετά ομιλητική ενώ έχει και έξυπνο χιούμορ. Από τα καλύτερα μασάζ της πιάτσας με όλη την σημασία της λέξης .

Μέτά από πάνω από 40 λεπτά γυρνάω και ξεκινάμε το 2ο μέρος. Πίπα χωρίς, σχετικά καλή με χρήση χεριού που δεν το χρησιμοποίησε μετά από δική μου προτροπή (μου είπε μάλιστα όλοι έτσι το θέλετε...Μεγάλο χαμόγελο). Γλωσόλφιλα δεν (από τις ελάχιστες φορές που δεν με χάλασε). Πέρασμα ελαστικού πρώτη στάση με εκείνη από πάνω cow girl, γύρισμα σε ιεραποστολικό πάνω στο μασαζοκρέβατο (θέλει αλλαγή τρίζει πολύ) με το ρυθμό να αυξάνεται και τέλος πισωκολητό (όπου με θέα το όμορφο κωλαράκι της) ο ρυθμός αυξήθηκε έντονα και μας βρήκε το τέλος.

Συμπερασματικά μια πολύ καλή και θεραπευτική συνεδρία. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για όσους απολαμβάνουν το καλό και ποιοτικό μασάζ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν "τραβάει" στα άλλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2015
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα