Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 36 10
Μασατζίδικα 55997
Γενική βαθμολογία

1.0
Εμφάνιση κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη. Ηταν η πρωτη επισκεψη στο καταστημα.
Στα αρνητικα της υποθεσης, χωρις να ευθυνεται το καταστημα γι'αυτο, ειναι το γεγονος οτι διπλα στη μονοκατοικια που στεγαζεται, υπαρχει συνεργειο και σε "κοβουν" και τα μαστορια και οι πελατες την ωρα που μπαινεις...
Παμε τωρα στα αρνητικα για τα οποια ευθυνεται το καταστημα...
Ανεβαινω, χτυπαω, ανοιγουν, μπαινω.
Το διαμερισμα παλιο. Ο χωρος αναμονης μικρος. Υπηρχε μια συρομενη πορτα (με τζαμι αν θυμαμαι καλα) που απο διπλα ακουγονταν τηλεοραση να παιζει και ομιλιες...με χαλασε λιγο αυτο...
Μετα βγαινει η Χαρα και μου συστηνεται...δευτερο σοκ!Η "κοπελα" ειναι μεγαλοκοπελα...αρκετα ομως!Την εκοψα για 50+...ασπρες τριχες διασπαρτες στα μαλλια της...εμφανιση ασ'το καλυτερα κλπ...δεν ξερω αν ειναι καλη στα ενδοτερα αλλα δεν...
Μετα μαλλον καποιος τελειωσε τη συνεδρια κι ετοιμαζονταν να βγει για να την κανει και με μετεθεσαν στο διπλανο δωματιο...ανοιγει λοιπον η συρομενη πορτα και μπαινω σ'ενα σαλονι που καθοταν ενας τυπος περιεργος (του καταστηματος) και μαλλον η Καρολινα, η οποια δεν μου φανηκε και κατι το ιδιαιτερο αλλα επειδη δεν δοκιμασα τις υπηρεσιες της δεν θα επιμεινω. Δεν μιλησε κανεις, εκατσα και βλεπαμε ειδησεις...Κεφάλι σε τοίχο! tragic!
Περναει λιγο η ωρα, εγω ειχα ξενερωσει ηδη, ειχα παει βασει των κριτικων απο εδω για 3 επιλογες, οι δυο εκ των οποιων ηταν η Χαρα και η Καρολινα, τις οποιες ειχα δει και δεν μου γεμιζαν το ματι και τελικα την κοπανησα και δε νομιζω να ξαναπαω...
Μου εβγαλε κατι το αρνητικο, παρακμιακο και στριμωκωλο το καταστημα...
Σε σχεση με το γνωστο του κεντρου ηταν πολυ πιο κατω...κατι το οποιο πιστευω οτι θα επρεπε να αντικατοπτριζεται και στο τιμολογιο τους πολυ περισοτερο απ'οσο συμβαινει...
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2015
Να πω ότι δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί, πριν προλάβει κανείς να μου πει τπτ για προμοτορας αγαπούλης κτλ. παίζει να πάω κάποια στιγμή βέβαια. τέσπα..
Αλλά αφού δεν μπήκες στο δωμάτιο, πώς βάζεις αρνητική κριτική??
Αν θέλεις κάνε σχόλιο στο φόρουμ, κ όχι εδώ που λέμε τις εμπειρίες μας για τις κοπέλες/χώρο/δωμάτια/Υπηρεσίες... γτ ακυρώνεις το μαγαζί με την βαθμολογία σου κ επιπλέον τον εαυτό σου γτ πόσταρες εδώ.
06 Αυγούστου, 2015
Εχεις ενα δικιο αλλα δεν ηξερα που αλλου μπορω να σχολιασω.Δεν μπηκα σε δωματιο αλλα τον χωρο, την εμφανιση των κυριών και τις υπηρεσιες γενικα (εκτος αγωνος) μπορω να τις σχολιασω εδω.Η κριτικη μου ετσι κι αλλιως περναει απο ελεγχο οποτε μαλλον δεν θεωρηθηκε ακυρη.κρατα την ουσια, για την τσεπη σου και των υπολοιπων τα εγραψα κι οχι για να την πω σε κανεναν ή να κανω ζημια στο μαγαζι...Δεν εχω κανεναν λογο...
Βαθμολογια δεν εβαλα...μαλλον μπηκε αυτοματα επειδη δεν εβαλα τιποτα...
Ενταξει δεν ειναι και ασσο ολα αλλα ειναι μαπα το καρπουζι κατα την αποψη μου...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2