Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 686995
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την γνωρίζω περίπου ένα χρόνο από τότε που εργαζόταν Μεσογείων...Είχαν γραφτεί πολλές θετικές κριτικές και πλέον το βρίσκω λογικό...
Την έχω επιλέξει τρείς φορές και κάθε φορά είναι και καλύτερη...Πολύ πιστεύω θα συμφωνήσουν μαζί μου...
Μελαχρινούλα με σχιστά κάπως ματάκια και όμορφο γυμνασμένο σώμα.Επιδερμίδα απαλή και μυρωδάτη...Κάποια από τα χαρακτηριστικά της τα οποία τα έχω γράψει και παλαιότερα...

Λοιπόν ησυχία στη περιοχή και παρκάρισμα εύκολο.Ανέβηκα με το ασανσέρ και με υποδέχτηκε η υπηρεσία.Πολύ καλή και ευγενική μου παρουσίασε τις κοπέλες...Κάθε μία με κάτι ξεχωριστό αλλά επιλογή στάνταρ της Τζέσικα...

Πέρασμα στο όμορφο και καθαρό δωμάτιο και μικρή αναμονή μέχρι να έρθει...
Κουβεντούλα στην αρχή και έναρξη με πολύ χαλαρό μασάζ.Πραγματικά είναι πολύ καλή και ξέρει να σε χαλαρώνει...
Προκαταρκτικά φουλ με ποικιλία,φιλιά σε λαιμό στήθος και υπόλοιπο σώμα.Τη δε"περιοχή"την περιποιήθηκε για αρκετά λεπτά με καραμέλωμα και εξαιρετικό στοματικό.Μικρή διακοπή για να την περιποιηθώ και εγώ λίγο...
Έναρξη στο σεξ με τη Τζέσικα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό για λίγα λεπτά.Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο καναπέ για να συνεχίσουμε ξανά με πισωκολλητό όπου μας βρήκε και το τέλος...

Κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε για λίγα λεπτά και μετά από λίγο ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον...

Πραγματικά πλέον τη θεωρώ από τα στανταράκια μου και θα την επισκεφτώ ξανά σύντομα.Εάν κάποιου του αρέσει εμφανισιακά τη συστήνω ανεπιφύλακτα...!

Αυτά για τη πρόσφατη επίσκεψή μου με τη Τζέσικα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2015
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό