Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 10 10
Μασατζίδικα
135790
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Πρωτη φορα σε μασατζιδικο καθως εγω μονο στα στουντιο πηγαινα μεχρι προτινος..Ειπα να το δοκιμασω το συγκεκριμενο μαγαζι ειναοι και 5 λεπτα απο το σπιτι μου!! Στεφανια...Γυναικαρα με τα ολα της!Επαγγελματιας μασερ καθως το σπουδασε το αντικειμενο.35 αρα!! Εντπωσιακη φατσα ,κορμετο τρελο,πολυ δεκτικη και δοτικη!Ευγενεστατη,σε τραβαει με τη μια και για του λογου το αληθες μολις την ειδα παρακαλουσα να ειναι στις κοπελες που παρεχουν τις υπηρεσιες.Και πραγματι....Οταν πηγαμε πιο εκει να με ενημερωσει για τα προγραμματα μου ειπε οτι ...-Ειμαι και εγω μεσα!Εδω ειμαστε λεω!!!!!!!!1Για να μη σας κουραζω.......-Τρομερο μασαζ (σας ειπα επαγγελματιας στο ειδος)!Μου εκανε σιατσου.....!!Ανεβηκε με τις ποδαρες της πανω στους ωμους μου!!τα ειδα ολα εκει!!!!εκανε πολλα κρακ η πλατη μου καθως μου ειπε ποτι ειμαι πιασμενος!Με αφησε να πιασω βυζια ,κωλους ελευθερα ισπανικο,μαλακια και ελευθερο στοματικο που ειναι το προγραμμα των 80 ευρω.και τελειωσα με σπασμους!ολα μια χαρα!!!!!!θελει να μεκανει πελατη ειπε και τα καταφερε καθως ηδη την επισκεφτηκα και 2η φορα!Υγ.....πολλα τα 80 για αυτες τις υπηρεσιες και λιγος χρονος αλλα τι να πεις!παντως η συγκεκριμενη τα αξιζει και με το παραπανω!!to be continue!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2015
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας