Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Μασατζίδικα 33423
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το τελευταιο καιρο ένιωθα λιγουλάκι πιασμένος και μου μπήκαν στο μυαλο πονηρές σκέψεις Γλώσσα κάτεβηκα λοιπον για μια μασαζοτσαρκα απο τα κοριτσακια της χαράς. Ντροπή πήγα σε κάποια μαγαζάκια εκ των οποιων μερικά δεν άνοιγαν κάν κλασσικο προβλημα το έχουμε συζητησει και στο φορουμ τέσπα. Ήμουν αναμεσα σε 2 καταστήματα το ένα ηταν το Πατησιων 131 που ειχε μέσα ωραιες γκομενες για τα δικα μου γουστα και το άλλο ηταν το μασαζακι ακριβως πάνω απο την πλατεια Βικτωριας. Προτιμησα το συγκεκριμενο διοτι σου δινει 1 ωρα με 50 ευρώ ενω τα αλλα ζητάνε 80 ευρω στα 45λεπτά ή 60 ευρώ στη μιση ώρα βασικά έτοιμος ήμουν να φυτιλιάσω 60 ευρώ στο Πατησιων αλλα έλειπε απο εκει η κοπελα που ήθελα και τελικά κατέβηκα προς Χευδεν.

Επειδη η χαρτογραφηση ειναι σημαντικο πράγμα σε αυτο το σημειο θα κάνω ένα break απο την ροη της κριτικής για να δώσω στους συναγωνιστες που δεν ειναι απο Αθήνα ή δεν ξέρουν καλα την περιοχή μια περιγραφη για το πως μπορει να πάει κάποιος εκει αν και δεν ειναι δυσκολο.Εγω πηγα με αμαξι βεβαια βρισκεις να παρκάρεις Κυριακη στα στενά αλλα το καλυτερο ειναι το τρένο οπου σε κατεβάζει στην στάση Βικτωρια και το μαγαζι ειναι διπλα ακριβως απο τα εβερεστ.Εκει το κουδουνι γράφει ΡΟΥΒΑΣ και ανεβαίνεις πάνω.Ειναι στον 3ο οροφο.Σε καλοσωριζει η ευγενέστατη Ελενη και έχει αλλες 2 κοπέλες μια μελαχροινη και μια αλλη ξανθιά ακομα.Ολες πανω κατω ειναι στην ιδια ηλικια γυρω στα 50 metamilf φάση δηλαδη για οσους γουστάρουν κάτι αντιστοιχο.Το μαγαζι δεν αλλαζει συχνά τις κοπέλες του.

Περνάμε τωρα στα του αγώνα ..... κατάθεση των 50 εβραιων στην Ελένη και περνάω για ενα συντομο ντουζάκι η κοπελα μου έφερε πετσέτα και πλύθηκα, το μπάνιο ειναι καθαρο και έχει να πλυθείς και αφρολουτρο και σαμπουαν επισης έχει και ζεστο νεράκι για οσους θέλουν.Η Ελένη ειναι μια ευγενική και δεκτική γυναικα που αμεσως μολις μπαινεις μέσα σε ρωτάει τι να σε κεράσει και σε χαλαρώνει φορούσε μαύρες ζαρτιέρες που με έφτιαχναν εμφανισιακά έχει λιγη κοιλίτσα αλλα αυτο δεν με χάλασε ωραιο σφιχτο μπουτάκι , στητό βυζάκι καστανά μαλλια γαλάζια μάτια.Το μονο που εμενα προσωπικά δεν με τρέλανε ηταν η μεγάλη λεκάνη της χανεται ο "φιλος" μας εκει μέσα.Για την ηλικια της μια χαρά κρατιέται.

Πέρασμα στο καθαρό και περιποιημένο δωμάτιο μαζι με την ελένη , ο καναπες ήταν λιγο παλιός αλλα μέσα έχει ολα τα comfort πετσέτες , χαρτάκια , οινοπνευμα γενικα δεν καταλαβαινω γιατι ο προηγουμενος συναγωνιστης έβαλε τοσο χαμηλη βαθμολογια στον χωρο τι τον χαλασε Χμμμ; αν θελει ας γραψει σχολιο απο κάτω.Η ελένη ξεκινησε να με ρωτάει πράγματα και ειναι πολυ καθαρη και ομιλητική γενικά ειναι άνθρωπος που δεν θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα.Ξεκινησε να μου κάνει μασάζ απο την πλάτη και κατέβηκε και πιο κάτω..... δεν ήθελα πολυ και δεν πρέπει να ειχαν περάσει ουτε 3 - 4 λεπτά Χμμμ; ειχα ηδη καυλώσει και γυρισα απο μονος μου ανάσκελα οπου μου πέταξε την πετσέτα και ξεκινησε να με τσιμπουκώνει , η πιπα της με προφυλακτικο καλή επισης έκανε περιποιηση στα μπαλάκια και για αρκετή ωρα μέχρι που της ειπα οτι θέλω να περάσουμε στο ψητό Γλώσσα γυρισε ιεραποστολικά και πάνω στο μασαζοκρέβατο άρχισα να την πηδάω.

Αυτή έκανε κάτι γκριμάτσες λιγο αστειες βέβαια λες και τρομαζε ΓλώσσαΚουλ και καλά καύλας αν και ειχε φτιαχτεί και λιγο δεν κάτσαμε πολυ σε αυτη τη στάση και φυγαμε απο το μασαζοκρέβατο οπου βρεθηκαμε ορθιοι αγκαλιασμένοι να φιλιομαστε και να χαιδευομαστε συνεχεια με 69 εγω να της χαιδευω το νινάνι και αυτη να μου παιρνει βαθειά πιπα της λέω να κάτσει απο πάνω μου με την πλάτη της προς εμένα αλλα δεν βολευομουν και μετα απο λιγο επειδη ένιωθα ετοιμος να τελειώσω της ειπα να με τσιμπουκώσει παλι και αυτη τη φορά το έκανε με ακομα περισσοτερη μανια και δυναμη ενω εγω της χάιδευα το προσωπο και της έπιανα τα μάγουλα της γμησα το στομα κανονικότατα δηλαδη Σπασίκλας ωσπου έβγαλα το προφυλακτικο και τελειωσα πάνω στα βυζιά της ηταν ενα πολυ απολασυτικό τελειωμα που ακομα το σκέφτομαι και καυλώνω ενω βγηκε πολυ μεγάλη ποσοτητα σπέρματος στις βυζάρες της τον έτριψα λιγο πάνω εκει ενω προσπαθούσα να συνέλθω και να πέσουν οι αναστεναγμοί και οι παλμοί. Σκουπιστηκε σκουπιστηκα μετα πηγα για μπάνιο τα ειπαμε λιγο και αποχωρησα με φιλάκια και αγκαλιες Κουλ

Μπορω να πω συμπερασματικά οτι ηταν μια καλή επισκεψη με δυνατές στιγμές και την Ελένη να έχει αυτο που μπορει να σε φτιάξει αν φυσικά δεν σε χαλάει η ηλικια της διοτι τωρα τελευταια έχω μια προτιμηση στα μεταμιλφάκια ειναι δεκτική σε εναλλαγες στάσεων και γενικοτερα σε οτι της ζητησεις βεβαια να πουμε οτι η 1 ώρα ειναι ουσιαστικα μια εκτονωση μετα θα πρέπει να δωσεις κανα 15αρακι για κανα μισάωρο ακομα.

Η αποστολή στέφθηκε με επιτυχια. Ανανεώνουμε για κάποια αλλη φορά με τσάρκες στα πονηρά μέρη του κέντρου της Αθήνας. Ματάκι
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
136
Likes:
20.899
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, skylarapas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 23 Απριλίου, 2016) 22 Ιουνίου, 2015
Να συμπληρώσω οτι η πιπα της δεν ειναι απλά καλή αλλα πολυ ανεβαστική! Ειναι πολυ καλή σε αυτο!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1